Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του ιδρύματος η Θεοτόκος

Την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

theotokos0

 

Το Bazaar θα φιλοξενηθεί στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα», από τις 9π.μ. έως τις 8μ.μ. Στο πλαίσιο τουBazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, Μουσικό Πρόγραμμα από τους νέους του Ιδρύματος, στις 12μ.μ., ενώ στις 3μ.μ. θα συμμετάσχει και η χορωδία του μουσικού σχολείου Ιλίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μεγάλη ποικιλία Χριστουγεννιάτικων δώρων, φτιαγμένα με μεράκι και καλαισθησία από τους νέους του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» σταΕργαστήρια Κατάρτισης, όπως και αντικείμενα που έχουν ευγενικά προσφερθεί από δωρητές που στηρίζουν το έργο τουΙδρύματος. 

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 ετών λειτουργίας τουΙδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», η διακεκριμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ντόλυ Μπουκογιάννη, δημιούργησε,αποκλειστικά για τους σκοπούς του Ιδρύματος, ένα βραχιόλιαπό ασήμι 925ο και μαργαριτάρι γλυκού νερού, το οποίο θα διατίθεται στο φετινό Bazaar. Πηγή έμπνευσής της ήταν το φύλλο κισσού, όπως χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα και τη Βυζαντινή καλλιγραφία. Το γράμμα ‘Θ’ «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» απεικονίζεται σαν μία καρδιά, σύμβολο της ζωής και της αγάπης. Το βραχιόλι αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή Χριστουγεννιάτικου δώρου είτε από εταιρείες, είτε από το κοινό.

Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς τουΙδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ». Το Ίδρυμα περιμένει όλους τους φίλους του να επισκεφτούν το Bazaar, ώστε να συμβάλουν στην στήριξη του έργου του.

Από την ίδρυσή του το 1963, το Ίδρυμα «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»,προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδιά και νέους ηλικίας 2,5 έως 30 ετών. Στις υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνονται η ειδική αγωγή και εκπαίδευση, η ειδική επαγγελματική κατάρτιση και η προώθηση στην απασχόληση και την επαγγελματική ένταξη των ατόμων αυτών. Από την αρχή της λειτουργίας του πάνω από 5.000 άτομα με ‘Ιδιαίτερες Ικανότητες’ έχουν επωφεληθεί από πρωτοπόρα και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα.  Τα προγράμματα αυτά έχουν συμβάλλει τα τελευταία χρόνια, στην πρόσληψη από εταιρείες και φορείς, 184 ατόμων με Νοητική Υστέρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το site:www.theotokos.gr.

Υπεύθυνη για παραγγελίες στο Ίδρυμα «ΘΕΟΤΟΚΟΣ»: Ιουλία Απέργη: 2102310664

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Comments are closed.