Ψήσε την πατάτα με τρεις πανεύκολους τρόπους!

Οι ψητές πατάτες είτε τις πασπαλίζεις με κάποιο τυρί είτε με διάφορα μπαχαρικά είναι μια νόστιμη επιλογή για να χορτάσεις.Όποιον τρόπο κι αν διαλέξεις, για να τις μαγειρέψεις, μην ξεχνάς πως πρέπει πρώτα να τις πλύνεις καλά και να τις τρυπήσεις με ένα πιρούνι.Ψήσε την πατάτα με τρεις πανεύκολους τρόπους!

 a08dcf5e7d81733cbb6312d52f5249f4_XL

•    Πατάτες φούρνου. Προθέρμανε το φούρνο και άλειψε τις πατάτες με ελαιόλαδο. Ρίξε αλάτι και πιπέρι και τρύπησε τες με το πιρούνι σε διάφορες μεριές, ώστε να μπορεί να βγει ο ατμός από μέσα τους. Τοποθέτησε τες σε λαδόκολλα ή απευθείας στο ταψί. Ψήσε στο φούρνο μέχρι να γίνουν τραγανές στην επιφάνεια.

 

•    Πατάτες τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο. Ακολούθησε την παραπάνω διαδικασία, αλλά πριν τις βάλεις στο φούρνο, τύλιξε τες σε αλουμινόχαρτο. Η υφή τους θα είναι πιο μαλακή αυτή τη φορά.

 

•    Πατάτες στο φούρνο μικροκυμάτων. Άλειψε τις πατάτες με ελαιόλαδο, πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι, τρύπησε τες με το πιρούνι και βάλε σε ένα σκεύος για φούρνο μικροκυμάτων. Ψήσε σε δυνατή ένταση για 5 λεπτά, γύρισε τες και άφησε για άλλα 5 λεπτά. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να τις μαγειρέψεις.

Via: faysbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.