Όταν η Lady Gaga μεταμορφώνεται!

all1

Όταν η Lady Gaga μεταμορφώνεται! Η τολμηρή τραγουδίστρια δεν παραλείπει να μας σοκάρει με ό, τι φοράει…

all

Πολύ αγαπώ ότι δεν φοβάται να ρισκάρει. Από το ότι φόρεσε πραγματικό κρέας στο σώμα της μέχρι την εμφάνιση της στα βραβεία Grammy μέσα σε ένα αυγό! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, η Gaga έχει επηρεαστεί από των Michael Jackson και τον David Bowie. Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τη μουσική, τη μόδα, τα βίντεο και τις εκκεντρικές εμφανίσεις της.
Jason SquiresΑύγουστος του 2007, Η Gaga περπάτησε πάνω στη σκηνή φορώντας τα εσώρουχα της!
Αύγουστος του 2008, καλσόν δαντέλα  σε συνδυασμό με ένα κόκκινο κορμάκι με κουκούλα και τεράστια γυαλιά ηλίου.Αύγουστος του 2008, καλσόν δαντέλα σε συνδυασμό με ένα κόκκινο κορμάκι με κουκούλα και τεράστια γυαλιά ηλίου.
Ιανουάριο του 2009, με φιόγκο στα μαλλιά της, ντύθηκε σαν λαγουδάκι με εντυπωσιακές φούξια γόβες!Ιανουάριο του 2009, με φιόγκο στα μαλλιά της, ντύθηκε σαν λαγουδάκι με εντυπωσιακές φούξια γόβες!
Αύγουστος του 2009, μας έχεις αποδείξει πως δεν είναι οπαδός του παντελόνι, στο Τόκιο εμφανίστηκε για άλλη μια φορά με κορμάκι και μοβ ροζ ανταύγειες στα μαλλιά.Αύγουστος του 2009, μας έχεις αποδείξει πως δεν είναι οπαδός του παντελόνι, στο Τόκιο εμφανίστηκε για άλλη μια φορά με κορμάκι και μοβ ροζ ανταύγειες στα μαλλιά.

 

Νοέμβρης του 2009, μας δείχνει "Monster" μέσα της, η Gaga καλύπτει το πρόσωπο και μέρος των μαλλιών της με μαύρη δαντέλα της.Νοέμβρης του 2009, μας δείχνει «Monster» μέσα της, η Gaga καλύπτει το πρόσωπο και μέρος των μαλλιών της με μαύρη δαντέλα της.

 

Δεκέμβριος του 2009, με κόκκινο φόρεμα, παπούτσια και βλέμμα συνάντησε τη βασίλισσα της Αγγλίας.Δεκέμβριος του 2009, με κόκκινο φόρεμα, παπούτσια και βλέμμα συνάντησε τη βασίλισσα της Αγγλίας.

 

Φεβρουάριος του 2010, σε μια υπερβολική εκδοχή α λα Μαρία Αντουανέτα στα «Brit Awards2010».Φεβρουάριος του 2010, σε μια υπερβολική εκδοχή α λα Μαρία Αντουανέτα στα «Brit Awards2010».

 

Νοέμβριος του 2011, τυλιγμένη σε χρυσό, η Gaga παρέλαβε το βραβείο της στα "Bambi Award" στη Γερμανία.Νοέμβριος του 2011, τυλιγμένη σε χρυσό, η Gaga παρέλαβε το βραβείο της στα «Bambi Award» στη Γερμανία.

 

Σεπτέμβριος του 2012, έτσι διάλεξε να εμφανιστεί για την παρουσίαση του δικού της αρώματος «FAME» στη Νέα Υόρκη.Σεπτέμβριος του 2012, έτσι διάλεξε να εμφανιστεί για την παρουσίαση του δικού της αρώματος «FAME» στη Νέα Υόρκη.
Νοέμβριος του 2013, όχι δεν είναι κανένα αγόρι είναι η Gaga όπως διάλεξε να πάει στα «YouTube Music Awards».Νοέμβριος του 2013, όχι δεν είναι κανένα αγόρι είναι η Gaga όπως διάλεξε να πάει στα «YouTube Music Awards».

 

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.