Όταν ο Brad… χορεύει!

Όταν ο Brad.. χορεύει!

Μπραντ Πιτ vs Τζίμι Φάλον: Break dance… διάλογος
Σε έναν ιδιότυπο break dance… «διάλογο»/ κόντρα (υποτίθεται ότι) επιδίδονται ο γνωστός στις ΗΠΑ παρουσιαστής του The Tonight Show Τζίμι Φάλον, και ο Μπραντ Πιτ.
Στο τρίλεπτο βίντεο, που θυμίζει αρκετά αισθητική βίντεο κλιπ τραγουδιών της δεκαετίας του ’80, οι δυο άντρες ανταγωνίζονται μεταξύ τους στο χορό σε ένα γκαράζ συνοδεία ενός παλιού, καλού στερεοφωνικού. Βεβαίως, στην πραγματικότητα ούτε ο Φάλον, μήτε ο 50χρονος Πιτ είναι ικανοί για τέτοια… ακροβατικά, καθώς τους ντουμπλάρουν επιτυχημένα έμπειροι χορευτές…
Σημειώνεται ότι οι δυο άντρες είχαν ξανασυνεργαστεί σε ένα ακόμη χιουμοριστικό βίντεο που έδειχνε μία κόντρα… yodeling ( παραδοσιακό τυρολέζικο τραγούδι, δημοφιλές σε Αυστρία, Ελβετία και στη Βόρεια Ιταλία) στις ταράτσες της Νέας Υόρκης, ενώ στο αμέσως προηγούμενο βίντεό του ο Φάλον συνεργάστηκε με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ όπου οι δυο τους διαλογίζονταν στα… Ιμαλάια.

brad-pitt

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment