10 λόγοι για να γυμνάζεις το σώμα σου

Νους υγιής εν σώματι υγιεί και όποιος γυμνάζεται σίγουρα το έχει διαπιστώσει!

Το να κάνεις γυμναστική καθημερινά ή έστω έναν σεβαστό αριθμό ημερών δεν οφελεί μόνο το σώμα σου αλλά και τη διάθεσή σου και τη ψυχολογία σου. Ας δούμε όμως 10 λόγους που θα σε κάνουν να ξεκινήσεις γυμναστική αμέσως!

  1. Θα δεις μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου και ύστερα από αρκετό καιρό και πολλούς κουβάδες ιδρώτα θα δεις στον καθρέφτη το σώμα που πάντα επιθυμούσες.
  2. Το γυμναστήριο είναι πλέον χώρος με πολύ κόσμο και όμορφες παρουσίες. Ίσως είναι γραφτό σου να γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου.
  3. Σίγουρα έχεις κάπου στο πατάρι αθλητικά παπούτσια και φόρμες που έχεις να βάλεις πολύ καιρό. Κατεβασέ τα και ξεκίνα το πρόγραμμα. Βέβαια αν είσαι τύπος που δεν θέλει τίποτα παλιό να μια ωραία αφορμή για νέες αγορές!
  4. Δυναμώνουν όλα τα ζωτικά όργανα και κυρίως η καρδία μας η οποία τα τροφοδοτεί. Επίσης για τους καπνιστές είναι μεγάλης σημασίας η ενδυνάμωση των πνευμόνων.
  5. Ύπνος! Θα δεις τεράστια διαφορά. Μετά το γυμναστήριο θα κάνεις ένα ντουζάκι και θα κοιμάσαι σαν πουλάκι.
  6. Αλλαγή διάθεσης. Η διάθεση σου αλλάζει και αυτό είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα αυτή. Το πρωινό ξύπνημα θα είναι πολύ πιο εύκολο και πιο ξεκούραστο!
  7. Θα μάθεις να βάζεις στόχους και διαρκώς να ανεβάζεις τον πήχη ώστε να μαθαίνεις καθημερινά τα όρια σου.
  8. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους καπνιστές να κόψουν την κακή συνήθεια του καπνίσματος μια και καλή.
  9. Μη βλέπεις το γυμναστήριο σαν κάτι ξένο και μακρινό. Επίσης ακόμη και αν δεν μπορείς να διαθέσεις budget για γυμναστήριο μη ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις τη γυμναστική σου στο σπίτι.
  10. Τέλος το γυμναστήριο είναι μια όμορφη ρουτίνα και μια διέξοδος στην ανιαρή καθημερινότητα! Πρέπει να την εκμεταλλευτείς!
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment