4 αγόρια που μας μεγάλωσαν

Τα χρόνια πέρασαν και τα 4 αγόρια που μας μεγάλωσαν έχουν αλλάξει πολύ. Έχουν κάνει παιδιά, έχουν παντρευτεί, έχουν χωρίσει, έχουν ξαναπαντρευτεί κτλ… Δες πως είναι σήμερα ώριμοι άντρες πια.. Είμαι σίγουρη πως ακόμα τους λιγουρεύεσαι…

Beverly-Hills-90210-beverly-hills-90210-2634265-640-424

 

 

Jason Priestley

-Brandon-brandon-walsh-25426972-383-500

Ο Brandon Walsh το αγόρι εκείνο που το ερωτεύτηκαν όλες όσες πέρασαν από την τηλεοπτική σειρά Beverly Hills, 90210 σήμερα είναι παντρεμένος με την Naomi Lowed και έχουν δύο παιδάκια. Ο σαρανταπεντάρης Jason ασχολείται με την παραγωγή, και την σκηνοθεσία.

priestley

 

«Είμαι ευτυχής που επέζησα από τις προκλήσεις του να είσαι διάσημος έφηβος.» Jason Priestley

 

 

 

 

 

 

Luke Perry

perryO Dylan McKay εκείνο το κακό αγόρι που έκανε Brenda και Kelly να μαλλιοτραβηχτούν για πάρτη του με την πρώτη να εγκαταλείπει την ζωή στο Beverly και να γυρίζει στη Minnesota ακουμπάει τα 50 αφού σήμερα είναι 48 ετών! Παντρεύτηκε την Minnie Sharp στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έμειναν 10 χρόνια μαζί και απέκτησαν δύο παιδιά.

 

 

Luke 

«Τα κορίτσια πιστεύουν πως μέχρι και σήμερα παραμένω το κακό αγόρι, θα έλεγα… Ναι, δίκιο έχουν!» Luke Perry

 

 

 

 

 Ian Ziering

Ziering_3Το αστείο ξανθό αγόρι Steve Sanders που έτρωγε συνέχεια τα μούτρα του με τα κορίτσια έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους. Σήμερα είναι παντρεμένος με τη νοσοκόμα Erin Kristine και έχουν δύο κορούλες. Ο γάμος τους στάθηκε reunion για τους πρωταγωνιστές της σειράς αφού παραβρέθηκαν οι περισσότεροι από αυτούς.

Ian

«Το Beverly hills 90210 ήταν μια δουλειά που ονειρευόμουν, όταν η σειρά τελείωσε πήρα το jukebox από το Peach Pit και το έχω μέχρι σήμερα στο σαλόνι μου» Ian Ziering

 

 

 

 

 Brian Austin Green

 

brian

Για το τέλος άφησα το καλύτερο. Μπορεί οι περισσότερες να προτιμούσαν Brandon και Dylan αλλά εγώ “ερωτεύτηκα” τον David Silver. Το αγόρι που με υπομονή περίμενε την Donna Martin να το… αποφασίσει! Σήμερα είναι 40 ετών παντρεμένος με τη Megan Fox έχουν ένα μωράκι και περιμένουν το δεύτερο. Ο Brian έχει άλλον ένα 12χρονο γιο με την ηθοποιό Vanessa Marcil.

 

brian

 

«Μισούσα τη διασημότητα κατά την διάρκεια του Beverly hills 90210, δεν είμαι καθόλου εξωστρεφής» Brian Austin Green

 

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.