5 Καλύτερα παιχνίδια για να παίξεις με το παιδί σου στο σπίτι!

Βαριέστε να πάτε στη παιδική χαρά? Υπάρχει μια ‘’μουντάδα’’ γενικά? Ορίστε μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να παίξετε με τα παιδιά σας στο σπίτι!

Κάντε τη μαμά μάγο! Πάρτε τρία καπέλα και κρύψτε ένα νόμισμα κάτω από ένα! Ανακατέψτε τα καπέλα και αφήστε το παιδί με τη παρατηρητικότητα του να βρει κάτω από πιο καπέλο είναι το νόμισμα!

Freezing music! Διαλέξτε το αγαπημένο τους τραγούδι και κάντε μια συμφωνία! Μόλις το τραγούδι σταματήσει να παίζει θα πρέπει να κάθονται σε μια συγκεκριμένη στάση από κάποιο ζωάκι! Τα παιδιά θα ξετρελαθούν! Όσο για το έπαθλο το αφήνουμε στη φαντασία σας…

Κυνήγι θησαυρού! Κρύψτε ένα αντικείμενο κάπου που μόνο εσείς ξέρετε και αφήστε μερικές ενδείξεις για το που μπορεί να βρίσκεται… Μη δώσετε πολλές λεπτομέρειες γιατί θα βρεθεί πολύ εύκολα και δεν θα έχει νόημα το παιχνίδι σας! Μια πολύ καλή ιδέα είναι να αφήνετε από την αφετηρία μικρά μικρά αυτοκολλητάκια που εμμέσως να οδηγούν στο κρυμμένο αντικείμενο μας!

Η καυτή πατάτα! Αν στο σπίτι υπάρχουν πολλά παιδιά αυτό είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι! Κάθονται όλα τα παιδιά σε ένα κύκλο και αρχίζουν να περνάει το ένα στο άλλο τη πατάτα με το που ξεκινήσει η μουσική. Όταν η μουσική σταματήσει, αυτό το παιδάκι που θα έχει τη πατάτα στα χέρια του και δεν θα έχει προλάβει να τη περάσει στο επόμενο θα βγει από το παιχνίδι έως ότου μείνει μόνο ένα παιδάκι που θα είναι και ο νικητής!

Το κουτί! Πάρτε να κουτί από παπούτσια και βάλτε μέσα κάθε φορά ένα αντικείμενο. Κλείστε τα μάτια του παιδιού και αφήστε το με την αφή του να μαντέψει τι κρύβεται μέσα στο κουτί!

Καλό σας παιχνίδι!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment