5 πράγματα που πρέπει να κάνετε το 2015

Κάθε φορά που αλλάζει η χρονιά, βάζουμε στόχους και προσπαθούμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές. Ίσως εκεί κάνουμε το λάθος , ότι προσπαθούμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές. Μικρές παιδιά , μικρές αλλαγές…

trends_setters

1.  Διορθώστε την διατροφή σας, Κόψτε τα σουβλάκια και τις πίτσες. Δοκιμάστε να επιλέγετε αυτά που βάζετε μέσα στο σώμα σας. Ψάξτε τι είναι τα super foods, πίνετε χυμούς, κόψτε το τσιγάρο επιτέλους …είναι 2014!!!!

2.  Ξεκινήστε γυμναστική.Νους υγιής εν σώματι υγιεί, έλεγαν οι αρχαίοι. Κάτι ήξεραν δεν νομίζετε;Γυμναστική δεν κάνουμε για να είμαστε κορμάρες στην παραλία…ναι μεν και για αυτό , αλλά όχι μόνο για αυτό! Κάνουμε για την ψυχολογία μας, για την υγεία μας, για τους μύες μας. Για να βρούμε αγόρι….για όλα!

book

3.  Διαβάστε. Ναι το εννοοούμε. Διαβάστε βιβλία , ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας. Δεν είναι μόνο το hello ενημέρωση. Ένα βιβλίο σε κάνει τα ταξιδέψεις , να σκεφτείς, να χαλαρώσεις….

4.  Μην λες σε κανέναν και για κανέναν λόγο ψέμματα. Το 2015 κάνε σημαντικές αλλαγές. Θα κερδίσεις πάρα πολλά με το να είσαι ειλικρινής. Θα διαπιστώσεις πως έχεις κάνει το σωστό. Δεν θα έχεις άγχος ποτέ μη σε ανακαλύψουν και θα σε ρωτάνε πάντα την γνώμη σου γιατί θα ξέρουν πως ΕΣΥ θα τους πεις ΜΟΝΟ την αλήθεια.

truth

5. Επέλεξε επιτέλους , φίλτραρε τι θα ανεβάζεις στο facebook και τι όχι. Καλό είναι και φρόνιμο να μην ξέρουν όλοι πού είσαι , τι φοράς, με ποιον είσαι και αν έχεις ελεύθερη σχέση ή όχι. Το facebook είναι για να κάνεις πλάκα με τους φίλους σου και όχι να καρφώνεις μόνος σου την ζωή σου.

 

Για να καταλήξουμε το 2015 κάνε τα πάντα για να μην αγχώνεσαι. Για να μην έχεις στρες. Κάνε τα πάντα για να νιώθεις καλά και να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια, ταξιδεύοντας με ένα βιβλίο , κάνοντας την γυμναστική που σε ηρεμεί και επιλέγοντας φίλους που θέλουν να ακούνε μόνο την αλήθεια.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment