5 σαλάτες για τη δουλειά που θα κάνουν τους συναδέλφους σας να ζηλέψουν

Σταματήστε πια να χαλάτε άσκοπα χρήματα στη δουλειά παραγγέλνοντας φαγητό από έξω και κάνε τους συναδέλφους σου να σκάσουν απο την ζήλια!

Σαλάτα με αβοκάντο και κοτόπουλο

Σας έχει περισσέψει κοτόπουλο από το βράδυ? Μη σκάτε! Ξεψαχνίστε το και προσθέστε κομμάτια αβοκάντο που μόλις έχετε κόψει. Προσθέστε αλάτι , πιπέρι και ελαιόλαδο.

Σαλάτα με φασόλια! Αναμειγνύετε 2 ή 3 είδη φασολιών μέσα στο μπολ σας και περιχύστε με ελαιόλαδο!

Σαλάτα με κινόα! Πλένουμε πολύ καλά το κινόα. Το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει και προσθέτουμε μέσα κυβάκια ντομάτας. Αγγούρι, μαιντανο , αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Για τους πολύ ψαγμένους μπορείς να προσθέσεις και βιλογικούς σπόρους κάναβης.

Αγγουροτομάτα με ελαιόλαδο και κατσικίσιο τυρί! Τόσο απλό όσο ακούγεται! Δοκίμασε το!

Τονοσαλάτα με πατάτες! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι βρασμένες πατατούλες, τόνο, κρεμμύδι φρέσκο αλάτι , πιπέρι και ελαιόλαδο! Μη ξεχάσεις την κάπαρη που θα δώσει άλλη διάσταση στη σαλάτα σου!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment