5 χρήσιμες συμβουλές για να δώσετε φρεσκάδα στο υπνοδωμάτιο σας

Το υπνοδωμάτιο μας είναι ένας χώρος που πρέπει να σεβόμαστε πολύ αφού είναι αυτό που μας φιλοξενεί τις πιο βασικές ώρες της ημέρας ή … της νύχτας που πρέπει να ξεκουραστούμε. Επείδη όμως ξεκούραση δεν σημαίνει μόνο σβήνω το φως και κοιμάμαι αλλά και χαλάρωση και ηρεμία δείτε παρακάτω τι άλλο μπορείτε να κάνετε.

 

 

 

Καταρχην καθαρίστε το στρώμα σας. Δεν θέλετε να διαπιστώσετε πόσα πολλά ακάρεα ζουν κάτω από τα σεντόνια σας. Καθαρίστε το με την ηλεκτρική σκούπα ή ακόμη καλύτερα νοικιάστε μια σκούπα βιολογικού καθρισμού που θα κάνει το στώμα σας καινουρίο.

Διπλώστε τα ρούχα σας και τοποθετήστε τα όμορφα στη ντουλάπα, και βάλτε σε ένα πουγγί ένα ματσάκι λεβάντα για να μοσχομυρίσουν. Μην ανακατεύτε φορεμένα ρούχα με καινούρια γιατί στην ουσία ποτέ δεν θα έχετε καθαροπλυμμένα ρούχα.

Βάλτε ένα ζευγάρι κουρτίνες νέο σύμφωνα με την διάθεση σας αυτή τη περίοδο. Κάτι φωτεινό και καλαίσθητο που να αφήνει το φως του ήλιου να μπαίνει μέσα.

Αν έχετε χαλιά στο δωμάτιο σας καθαρίστε τα επίσης με τη σκούπα του βιολογικού καθαρισμού. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει τόσο που θα νομίζετε ότι πήρατε καινούρια χαλιά…

Βάλτε ένα μικρό φυτό στη γωνίτσα του παραθύρου σας για να σας κάνει να νοιώθετε όμορφα άλλα και τον χώρο ζεστό και γαλήνιο.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment