5 τρόποι για φυσική λεύκανση των δοντιών

Τι πιο ωραίο από ένα λαμπερό και φυσικό χαμόγελο! Αρκεί όμως μόνο αυτό? Πρέπει τα δόντια μας να είναι καθαρά και κάτασπρα! Ας δούμε κάποια μικρά μυστικά για να πετύχουμε φυσική λεύκανση των δοντιών μας.

Φυσικός χυμός λεμονιού και μαγειρική σόδα

Τρίψε τα δόντια σου με αυτό το μαγικό μείγμα! Αλλά πρόσεξε μη το παρακάνεις γιατί η υπερβολική χρήση θα καταστρέψει το σμάλτο των δοντιών σου.

Γαργάρες με μηλόξιδο.

Λειτουργεί σαν φυσικό αντισηπτικό και καθαρίζει το στόμα μας από όλα τα μικρόβια και κατά συνέπεια τη πλάκα που μαζέυεται πάνω στα δόντια μας.

Σάλιο.

Το σάλιο μπορεί να μη λευκαίνει τα δόντια από μόνο του, περιέχει όμως συστατικά που κρατάνε τα δόντια υγειή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε στη διατροφή μας τροφές οι οποίες δημιουργούν σάλιο στη στοματική μας κοιλότητα.

Φλούδα από λεμόνι

Ένας πολύ απλός τρόπος να ασπρίσουν τα δόντια μας. Πάρτε φλούδες από λεμόνι και τρίψτε της πάνω στην επιφάνεια των δοντιών. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Σκραπ με φράουλες και αλάτι.

Ένα φυσικό σκπράπ με αλάτι και λιωμένη φραόυλα. Μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία στο μπλέντερ και να κρατήσετε το μείγμα στο ψυγείο και για τις επόμενες φορές.

Όλα τα παραπάνω όμως δεν θα κάνουν τίποτα αν δεν τηρούμε τη καθημερινή υγιείνη του στόματος μας και των δοντιών μας με το να τα πλένουμε 2 φορές τη μέρα και να κάνουμε χρήση νήματος και στοματικού διαλύματος.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment