«50 Αποχρώσεις του Γκρι», η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του best seller βιβλίου

«50 Αποχρώσεις του Γκρι» είναι η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του best seller βιβλίου που έγινε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «50 αποχρώσεις» τριλογία έχει μεταφραστεί σε 51 γλώσσες σε όλο τον κόσμο και έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε e-book και εκτύπωσης καθιστώντας το σε μία από τις μεγαλύτερες και γρηγορότερες σε πωλήσεις σειρά βιβλίων που έγιναν ποτέ.

shades-of-grey_2251523bΤο παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο λοιπόν «50 αποχρώσεις του γκρι» παίρνει σάρκα και οστά, καθώς είναι έτοιμη η κινηματογραφική μεταφορά του και θα βγει στους κινηματογράφους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας και υπόσχεται μια μετάβαση από το συμβατικό στο ερωτικό.

fifty-shades-grey

Τους ρόλους του γοητευτικού σαδιστή Christian Grey ερμηνεύει ο Jamie Dornan και της αθώας και δέσμιας του έρωτα Anastasia Steele η Dakota Johnson. Την ταινία σκηνοθετεί ο Sam Taylor-Johnson.

newego_LARGE_t_1581_106130841_type12443

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.