6+1 συμβουλές για την αποτρίχωση Laser από το Total Skin

apotrixosi-podia

Εδώ και μερικά χρόνια οι περισσότερες γυναίκες έχουν επιλέξει την αποτρίχωση laser  για να απαλλαχθούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Από το πρόσωπο, τα χέρια, την κοιλιά, μέχρι την γραμμή του μπικίνι και τα πόδια μπορείτε να  αξιοποιήσετε τα οφέλη της.
Το Δερματολογικό Ιατρείο Total Skin πραγματοποιώντας εδώ και χρόνια την laser αποτρίχωση, σας χαρίζει σημαντικές συμβουλές, που θα σας πληροφορήσουν ολοκληρωμένα.
1.Πριν ξεκινήσετε την θεραπεία, πρέπει να ρωτήσετε αν το μηχάνημα, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί είναι laser και όχι κάτι άλλο που μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες και ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Μην κλείσετε κάποιο πακέτο, αν προηγουμένως δεν έχετε διασταυρώσει όλα τις πληροφορίες.
2.Το ιδανικό, θα ήταν να πραγματοποιήσετε κάποιες δοκιμαστικές βολές στην περιοχή για να παρατηρήσετε αν τυχόν σας πειράζει ή σας ενοχλεί καθώς και να αντιληφθείτε το επίπεδο του πόνου και τέλος αν χρειάζεστε αναισθητική κρέμα ή όχι.
3.Μην παρασύρεστε από τις δελεαστικές τιμές και τα πολλά υποσχόμενα λόγια των κέντρων αισθητικής από την στιγμή που δεν έχετε ελέγξει αν όλα σας ταιριάζουν και είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας.
4.Προτιμήστε τους γιατρούς που κρατάνε ένα αρχείο με όλες τις σημειώσεις αποκλειστικά για το κάθε περιστατικό ξεχωριστά. Κάθε φορά που ξεκινάτε μία καινούργια θεραπεία είναι πολύ σημαντικό να είναι όλα ρυθμισμένα στο θέμα της προάσπισης της υγείας σας.
5. Από την στιγμή που ο λόγος της αυξημένης τριχοφυΐας είναι κάποια ορμονολογική διαταραχή, τότε υπάρχουν πολλοί δερματολόγοι, οι οποίοι μπορούν να σας καθορίσουν μία συνδυαστική θεραπεία για να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα και σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες: totalskin.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment