7 σημάδια που δείχνουν πως αξίζει να είσαι μαζί του

7 σημάδια που δείχνουν πως αξίζει να είσαι μαζί του

inlove_h_633_451

1. Είναι καλός άνθρωπος.
Είναι ηθικός, ευγενικός, τον ενδιαφέρει το πώς νιώθεις και θέλει να  περνάει χρόνο μαζί σου. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αν δεν τα έχει από την αρχή της γνωριμίας σας, πιθανότατα δεν θα τα αποκτήσει στη συνέχεια. Το λέμε για εκείνες που θέλουν να διορθώσουν τα «κακά παιδιά

2. Τηρεί το λόγο του και άρα μπορείς να βασιστείς πάνω του.

Και  όταν σου λέει ότι θα σε πάρει τηλέφωνο, σε παίρνει τηλέφωνο. Και όταν δίνετε ραντεβού είναι στην ώρα του. Είναι επίσης ο άνθρωπος που θα βεβαιωθεί ότι μπήκες στο σπίτι όταν σε αφήνει με το αυτοκίνητο. Πολύ σημαντικά αυτά.

3.Δεν παίζει παιχνίδια.

Κι αυτό σημαίνει πως όταν του στέλνεις μήνυμα σχετικά με το πόσο κουρασμένη είσαι σου προτείνει να δείτε ταινία σπίτι σου. Και απαντάει κατευθείαν, όχι πέντε ώρες μετά

4.Πάντα έχετε κάτι να πείτε.

Και αισθάνεσαι πως αν και τον ξέρεις  λίγο είναι ο πρώτος άνθρωπος που θέλεις να πάρεις τηλέφωνο και να του πεις πήγε η μέρα σου.

5.Νιώθεις ότι μπορείς να τον συστήσεις στους φίλους σου και ότι όλοι θα τον συμπαθήσουν.
Δεν έχεις αυτή τη φριχτή αγωνία για το τι θα σκεφτούν, ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά.

6.Θυμάται αυτά που του λες.

Και ξαφνιάζεσαι ευχάριστα όταν τα αναφέρει

7.Αισθάνεσαι άνετα μαζί του.
Είσαι ρε παιδί μου πάνω κάτω ο εαυτός σου. Και συνήθως μια καλή εκδοχή του εαυτού σου, αυτή που σου  αρέσει δηλαδή. Τέλεια.

Via:  cosmopolitan.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.