8 οικονομικοί τρόποι να διακοσμήσετε το γραφείο της δουλειά σας!

Η δουλεία μας είναι ένα μέρος που περνάμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της ημέρας μας, πολλές φορές περισσότερο και από τις ώρες που καθόμαστε στο σπίτι, όποτε καλό θα ήταν να είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να είμαστε ευθιάθετοι αλλά και πιο δημιουργικοί.

 

  1. Τοποθετήστε ένα σκοινί από τη μία άκρη στην άλλη και κρεμάστε τις φωτογραφίες σας! Τη γυναίκα σας, το παιδί σας ακόμη και τη πεθερά σας!
  2. Χρησιμοποιήστε σταντ σημειώσεων αντί να κολλάτε χαρτάκια δεξιά και αριστερά πάνω στην οθόνη του υπολογιστή σας! Μπορείτε να βρείτε σταντ έξυπνα με μανταλάκια σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.
  3. Βάλτε ένα φυτό για να ομορφύνει το γραφείο σας! Πολύ έξυπνη ιδέα είναι να τοποθετήσετε 3-4 μικρά γλαστράκια με κακτάκια που δεν θέλουν και ιδιαίτερη φροντίδα!
  4. Αλλάξτε το ημερολόγιο τοίχου σας με ένα πιο πολύχρωμο ή με ένα πιο μεγάλο με φωτογραφίες διακοπών.
  5. Χρησιμοποιήστε μαγνητάκια διάφορων χρωμάτων για να κάνετε το γραφείο και τις σημειώσεις σας πιο διασκεδαστικές.
  6. Μη κρύβετε τα ντοσιέ με τα αρχεία σας μέσα στα ντουλάπια πια! Χρησιμοποιήστε ωραίους βιβλιοστάτες που θα βρείτε σε μια τεράστα ποικιλία!
  7. Φέρτε από το σπίτι την αγαπημένη σας κούπα για τον καφέ σας. Δώστε στον πρωινό σας καφέ το δικό σας στίγμα και ίσως σας φανεί ότι πίνετε το πρώτο καφέ στο σπίτι σας πριν μπείτε για τα καλά στη φάση της δουλειάς.
  8. Σταματήστε πια με αυτά τα κλασσικά στυλό που μας μαυρίζουν τη  ψυχή! Πάρτε στυλό με χρώματα ή με περίεργες απολήξεις που θυμίζουν κάτι απο το δημοτικό!
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment