Αγάπα με.

Όταν κοιτούσες μικρός τα αστέρια σκεφτόσουν ποτέ που να είναι το ταίρι σου τώρα και αν τα κοιτάει και εκείνο; Τότε λέω που ήσουν μόνος σου και δεν ήξερες πως θα έρθω. Εγώ το έκανα και αν έπεφτε ένα αστέρι , πίστευα ότι κάποιος με άκουγε…Σημάδι έλεγα πως είναι. Να που ήρθες. Να με αγαπάς που τα έκανα εγώ αυτά τότε. Ας έχω βραχνή φωνή , γλυκούλα είμαι. Ας αγριεύω πότε πότε τάχα μου πως δεν θα γίνει τίποτα αν φύγεις . Θα γίνει και θα παραγίνει. Νάζια κάνω.

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.

Αγάπε με και όταν έχω νεύρα επειδή τελειώνει το καλοκαίρι ή επειδή δεν έχω άλλα λεφτά , λόγω του ότι τα φάγαμε στις μπύρες σε εκείνη την παραλία. Αγάπα με όταν δεν έχω διάθεση και όταν τα μαλλιά μου είναι χάλια και μπερδεμένα στις άκρες ή όταν έχω δέκατα εκείνες τις μέρες του μήνα. Αγάπα με όταν με μαλώνουν στην δουλειά και ξεσπάω σε εσένα , χωρίς να φταις , το ξέρω μωρέ , αλλά να, ξεσπάω σε εσένα. Ξεσπούσα και στη μαμά μη νομίζεις.

Αγάπα με όταν κλαίω με ταινίες και μου χαλάει η διάθεση όλη μέρα μετά. Αγάπα με και όταν βαριέμαι. Μη με ξεχνάς , μη με βλέπεις κάθε μέρα και νομίζεις πως είμαι άσχημη. Να με θυμάσαι στο πρώτο μας ραντεβού. Αγάπα με όταν δεν βρίσκω κανένα νόημα στην χώρα που μας έφτιαξαν οι μεγάλοι. Στον κόσμο που μας έφτιαξαν,  ήθελα να πω. Αγάπα με όταν γίνομαι βαρετή , συνηθισμένη και προβλέψιμη.

Εγώ σε αγαπώ και αλήθεια όταν πέφτει ένα αστέρι τώρα πια δεν σκέφτομαι που να είναι το ταίρι μου, αλλά κάνω ευχή . Για εμάς . Να μην κουραστείς να με αγαπάς και αν κουραστείς μη φύγεις. 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.