Αγάπη είναι.

Αν δεν έχεις αγαπήσει αλήθεια πού να καταλάβεις μία ταινία; Αγάπησε και ξαναδες την. Θα είναι αλλιώτικη. Αγάπη για μένα, είναι όταν έχεις νεύρα , ο άλλος να σε ακούει , να μη σε μαλώνει.

 

Αγάπη είναι να σου χαϊδεύει τα πόδια όταν έχεις πονοκέφαλο γιατί έχεις ακούσει από κάπου ότι περνάει,  είναι την ώρα που φεύγει να φοβάσαι μήπως δεν φορέσει την ζώνη του..αλλά να φοβάσαι στα αλήθεια. Να μη σου πάθει τίποτα. «Γιατί αν πάθει κάτι κακό , εσύ θα πάθεις χειρότερο»

Να στέλνεις κάθε μέρα την καλημέρα σου…και να ανοίγει τα μάτια του ο άλλος με λαχτάρα να δει τι έστειλες…Να σου έχει κάνει κλικ και εσύ να μη το ξεχνάς ποτέ…

Όλοι γύρω γύρω απατούν ,μέχρι που πίστεψα… πως αυτό είναι το φυσιολογικό . Όχι . Δεν είναι. Υπάρχουν ζευγάρια που δεν πρόδωσαν τον κορμί τους , τις λέξεις , την αγάπη..

Δεν ξέρω κανένα βέβαια και ούτε θα μάθω στα αλήθεια . Πού να ξέρω άλλωστε ..αλλά για να βγαίνουν στις ταινίες κάποιος σεναριογράφος αγαπάει! Έτσι με βολεύει . Έτσι θα σκέφτομαι.

Ο Σέξπιρ είχε πει «να μου μιλάς ψιθυριστά , αν μου μιλάς για αγάπη»  Αυτό είναι η αγάπη …ήσυχη , εύθραυστη , γαλήνια.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.