Αγγελική Ηλιάδη…Μας έδειξε τον έρωτα της.

Μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη και έβαλε “φωτιά\’ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γνωστή ερμηνεύτρια ποζάρει στο φωτογραφικό φακό μαζί με τον Σάββα Γκέντζογλου κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν είναι τελικά μαζί και επιβεβαιώνουν με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους….

aggeliki_iliadi

Οι φήμες πως είναι ζευγάρι έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, με την Αγγελική και τον Σάββα να μην παίρνουν θέση όταν τους ρωτούν αν είναι μαζί και να δηλώνουν φίλοι. Άνθρωποι χαμηλών τόνων, άλλωστε και οι δυο προσπαθούν να κρατούν τα προσωπικά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ωστόσο, η αλλαγή της όμορφης αγγελικής είναι εμφανής το τελευταίο διάστημα. Πολλοί φίλοι της αναφέρουν πως είναι πιο χαρούμενη και λαμπερή από ποτέ και γι’ αυτό θα μπορούσε να οφείλεται πιθανότατα στον έρωτα.
 iliadi-backstage-fotografisi-athensbars
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως πριν λίγες μέρες, οι δυο τους απαθανατίστηκαν από το φακό σε κοινές διακοπές τους στο νησί των Ανέμων, φουντώνοντας τις φήμες πως είναι τελικά ζευγάρι.
πηγή: newspistol.com
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.