Αν ο άντρας σε θέλει

Καταλαβαίνεις λένε, τον άντρα που θα μείνει στην ζωή σου και τον άντρα που θα φύγει!! Πολλές βέβαια την έχουμε πατήσει. Υπάρχουν κάτι σημάδια όμως που δείχνουν πως αυτός μάλλον θα είναι ξεχωριστός. Για να δούμε…

couples

Αν στα πρώτα ραντεβού δεν θέλει να σε αποχωρίζεται και ανοίγει κουβέντα για να μη φύγεις.

Αν το σεξ δεν είναι η προτεραιότητα του ,αλλά η παρέα σου. 

Αν δε σε αφήνει ποτέ να φύγεις με ταξί από τα ραντεβού σας.

Αν σου στέλνει συνέχεια μνμ για το τι θα κάνετε μετά και το πότε θα σε δει. 

Αν το κινητό του δεν το κρύβει σε τσέπες, τσάντες ,δεν το γυρνάει ανάποδα , δε το βάζει σε αθόρυβο και όλα αυτά τα σχετικά.

Αν ρωτάει να μάθει για εσένα , τι μουσική σου αρέσει , τι στόχους έχεις , ποιο νησί είναι το αγαπημένο σου. Πολλοί άντρες μόνο μιλάνε. Δεν θέλουν να ακούνε.

couple_love

Το αν σε γνωρίζει στους φίλους του και στη μητέρα του , εμείς δε τα πιστεύουμε ,δίνουμε πιο πολύ σημασία, αν βαριέται να σε έχει μαζί με τους φίλους του και θέλει να βγαίνετε οι δυο σας. 

Σημασία να δίνετε και στην λεπτομέρεια και να μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζετε. Όταν ο άντρας θέλει…φαίνεται από τα μικρά. Από το άγχος που έχει όταν σου μιλάει. Από το ενδιαφέρον του για το πώς θα γυρίσεις από την δουλειά. Από τα χάδια του και τα φιλιά του.

Βέβαια , υπάρχουν και άντρες ταλέντα που ξεγελάνε οι άτιμοι.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.