Αν… του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ενώ η Ελληνική τηλεόραση έχει πάρει τη κατρακύλα και η πίτα των διαφημιστικών είναι τόση που και να θέλει κανείς δεν μοιράζεται , ευτυχώς που υπάρχουν Έλληνες καλλιτέχνες που ξέρουν πως η φθηνή παραγωγή δεν έχει τόση σημασία όση έχουν η φαντασία και  και το ταλέντο του καλλιτέχνη.

Πως θα ήταν η ζωή μας αν σε τυχαίες στιγμές της είχαμε επιλέξει άλλα πράγματα από αυτά που επιλέξαμε. Πως θα ήταν αν είχαμε πάρει άλλες αποφάσεις, πως μια απόφαση μπορεί να επηρεάσει το υπόλοιπο της ζωής μας. Όλα αυτά τα αν ο ευφυέστατος σκηνοθέτης και σεναριογράφος μας τα φέρνει στη μεγάλη οθόνη μέσα από μια καθημερινή ιστορία έρωτα δύο νέων παιδιών στη γραφική πλάκα.

Ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων σε κυριεύουν βλέποντας στη ταινία που προσωπικά αξίζει το κάθε ευρώ που θα δώσετε και για το τελευταίο ευρώ. Με ένα μαγικό τρόπο το σενάριο κάνει το μυαλό σου να περνά ξυστά από τον έρωτα, το πάθος, την αγάπη, την οικογένεια, τον θάνατο.

Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ηθοποιοί: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρίνα Καλογήρου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Τάκης Σπυριδάκης, Τάσος Ιορδανίδης

[youtube]SYClMECGonI[/youtube]

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.