ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ

ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΖΕΤΑΙ από την εταιρεία « ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΊΡΙΣΗΣ ΒΑΡΔΗ ΑΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ» ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος Χαράλαμπος Βάρδης, δεν συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο, αντίθετα ο ίδιος παρουσιάστηκε στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για ΟΦΕΙΛΕΣ της εταιρείας προς το ΙΚΑ και για την προβλεπόμενη ρύθμιση.

558198_459766897406563_1175472008_n

Διαφορετικού περιεχομένου αναφορές στην εν λόγω υπόθεση, τόσο στα έντυπα όσο και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ή σε ιστοσελίδες, είναι ανακριβείς και λαθεμένες. Η συμμόρφωση της εταιρείας στις οικονομικές της υποχρεώσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία, είναι αυτονόητη και θα αποδειχθεί. Εξυπακούεται ότι ψευδείς πληροφορίες, που πλήττουν την φήμη της εταιρείας «ΒΑΡΔΗ Α.Ε.» και την προσωπικότητα του κ. Χαράλαμπου Βάρδη γεννούν αστικές και ποινικές ευθύνες.

 

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Μιχάλης Δημητρακόπουλος

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.