Απόκτησε όλα τα βρεφικά σου από το anatello.

Το anatello έχει πραγματικά τα πάντα για το μωρό, το παιδί και τη μαμά, και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά έχει και καταπληκτικές προσφορές σε πάρα πολλά από τα είδη του!

 

1170x400 Sales

Η Εταιρία ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1985 στην Αθήνα από τον Ανδρέα Τζε ξεκινώντας την δραστηριότητα της στην κατασκευή βρεφικών επίπλων κατακτώντας μια από της πρώτες θέσεις στην ελληνική αγορά με των διακριτικό τίτλο CASABABY. Το 1992 και μετά από της απαιτήσεις της αγοράς, η εταιρία μπήκε στο κομμάτι της λιανικής πώλησης των προϊόντων της αλλά και όλα όσα χρειάζονται η μέλλουσα μαμά και το βρέφος δημιουργώντας τα βρεφικά καταστήματα ΑΝΑΤΕΛΛΩ.

Σήμερα τα βρεφικά καταστήματα ΑΝΑΤΕΛΛΩ και η CASABABY προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσης σε βρεφικά και παιδικά δωμάτια , καροτσάκια, καθίσματα αυτοκινήτου και είδη βρεφοανάπτυξης στης καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το ειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα μας, είτε και τηλεφωνικά για τους πελάτες που δεν μπορούν να μας επισκεφτούν.

Μπορείς να βρεις τα πάντα για το βρεφικό δωμάτιο , για την μεταφορά του μωρου, για το μπανάκι του, για να κάνεις δώρα, εποχιακά ακόμη και για τον θηλασμό του μωρού!

Μπορείς  να βρεις τα πάντα εδώ

Ιλίου 40, Ίλιον 13122 αλλά και στο site του εδω!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment