Ανδρεάδης Home Stores

Όλα άρχισαν το 1976, όταν ο Εμμανουήλ Ανδρεάδης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται με το εμπόριο στα είδη Οικιακού Εξοπλισμού, στη χονδρική . Από το 1985 επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στο χώρο του λιανικού εμπορίου. Την ίδια περίοδο τα ηνία της εταιρίας περνάνε στους τρεις γιους του, Σταμάτη, Στέλιο και Άγγελο, οι οποίοι με σταθερά βήματα και μελετημένες κινήσεις δημιουργούν τα πρώτα ιδιόκτητα Ανδρεάδης Ηomestores και θέτουν τις βάσεις για την περαιτέρω επιτυχία. Από το 2000 τα Ανδρεάδης homestores έχουν ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στην ελληνική αγορά οικιακού εξοπλισμού.

Χαλάκι 9.73€

Χαλάκι 9.73€

Από το e-shop της εταιρείας Ανδρεάδης Home Stores χαζέψαμε τα «πραγματάκια» που για εκείνους και για εμάς κάνουν την διαφορά!! 

Μαξιλάρι ύπνου 2χρωμο από microfibre, 50×70 σε διάφορα χρώματα. Δώρο Με την αγορά ενός μαξιλαριού, άλλο ένα ίσης αξίας!

μαξιλάρι 9.99€

μαξιλάρι 9.99€

μπουκάλι Ανδρεάδης 2.00€

μπουκάλι Ανδρεάδης 2.00€

Το e-shop του Ανδρεάδη έχει και άλλα πολλά …ξεχωρίσαμε λίγα από αυτά που λείπουν στον δικό μας χώρο και μας αρέσουν πολύ και σαν στυλ αλλά και στην υπογραφή τους . Ανδρεάδης Home Stores. Πεντάλ σε χρώμα ασημί με πλαστικό μαύρο καπάκι ημιδιαφανές, 5 lt.

κουβάς 13.93€

κουβάς 13.93€

Όταν έχεις χρώμα στην κουζίνα σου, το κέφι αλλάζει.

ποτήρι 1.99€

ποτήρι 1.99€

Σετ μαχαιροπίρουνα από ανοξείδωτο ατσάλι για 6 άτομα.

Το σετ αποτελείται από 6 μαχαίρια φαγητού, 6 πιρούνια φαγητου, 6 κουτάλια φαγητού

6 πιρούνια φρόυτου και 6 κουτάλια γλυκού.

σετ μαχαιροπίρουνα 27.93€

σετ μαχαιροπίρουνα 27.93€

Συνεχίζεται….

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.