Αντίο άφθα!

Άμεση δράση, χωρίς πόνο, άμεση ανακούφιση από τον πόνο , δημιουργεί προστατευτικό υμένιο, κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, μείωση του πόνου κατά 62,2%  μέσα σε 8 λεπτά από την χρήση του προϊόντος

 image019

Οι άφθες αποτελούν πληγές στη στοματική βλεννώδη μεμβράνη, εσωτερικά στα χείλια, στα μάγουλα ή κάτω από τη γλώσσα. Συχνά εμφανίζονται όταν το ανοσοποιητικό είναι αδύναμο και κάποιες φορές είναι αρκετά επώδυνες, χωρίς όμως να είναι κολλητικές.

Το ΑΝΤΙΟ ΑΦΘΑ! είναι μια 100% φυσική γέλη που δημιουργεί έναν προστατευτικό υμένιο επάνω στο στοματικό έλκος-άφθα. Η γέλη είναι διαπερατή από το οξυγόνο, ενώ είναι  αδιάβροχη, δημιουργώντας ένα στρώμα επάνω στην άφθα που επιτρέπει την γρήγορη και ανώδυνη επούλωση της. Η πατενταρισμένη φόρμουλα γίνεται καλά ανεκτή από το δέρμα, ενώ δεν είναι όξινη, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί ή  προκληθεί βλάβη στη χλωρίδα της στοματικής κοιλότητας.

 

Tο ΑΝΤΙΟ ΑΦΘΑ! είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως προσφέρει άμεση και απευθείας ανακούφιση από τον πόνο και το αίσθημα καύσου που σχετίζεται με τα στοματικά έλκη, ενώ ενισχύει την αποτελεσματική επούλωση.

Συνίσταται από οδοντίατρους.

Ζητείστε το από τον φαρμακοποιό σας!

Προτεινόμενη ΛΤ: 4,85€

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.