Ανδρικό κούρεμα με τον Βασίλη..

Στη ζωή μας οι επιλογές μας πρέπει να είναι ποιοτικές και όχι τόσο ποσοτικές και βέβαια ακόμη και στα πιο μικρά καθημερινά πράγματα που όλοι βιώνουμε.

Πάρτε για παράδειγμα το κούρεμά μας.. ή για να τα γράφουμε ολόκληρα το αντρικό κούρεμά μας.. ή ακόμη και το κούρεμα των παιδιών μας.. Ο άντρας αγαπητοί μου δεν θέλει λούσα, καθρεφτάκια και παρακαθρεφτάκια , ο άντρας δεν βλέπει το μαλλί του ολόκληρη επιστήμη της nasa. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αναζητά την ποιότητα σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή και ο Βασίλης καλύπτει και τα 2.

Τον Βασίλη τον ξέρουμε χρόνια και θα λέγαμε πως μας έχει υπερ-καλύψει από όλες τις απόψεις. Είναι ένας νέος κομμωτής με χέρια που ξέρουν φανταστική δουλειά, προσιτός που θα σου συζητήσει οτιδήποτε και αν φέρει η κουβέντα. Πάντα up in time χωρίς να περιμένεις καθόλου θα δεις πράγματα που θα σε εκπλήξουν..

Εμείς σας τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα και σας ευχόμαστε καλά… κουρέματα!!

kok2

kok1

Βασίλης Κοκκίνης

Σύρου 90, Ίλιον 210 5751488

Αντρικό κούρεμα στα 12 ευρώ.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.