Απαλά χείλη; η λύση στην κουζίνα σας.

Καθώς το φθινόπωρο αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του, και η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει, πολλές από εμάς αρχίζουμε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα των ξηρών και σκασμένων χειλιών. Δυστυχώς, όσα lip balm κι αν δοκιμάσετε, όσες στρώσεις κι αν απλώσετε πάνω στα χείλη σας, δεν θα βρείτε την ποθητή ανακούφιση.

pinstars.info

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει λύση και είναι απλούστατη! Αν κάνετε απολέπιση στα χείλη σας, τότε θα μπορέσουν να απορροφηθούν τα ενυδατικά στοιχεία των lip balm.

Το ακόμα καλύτερο νέο; Τα συστατικά για το scrub βρίσκονται ήδη μέσα στο ντουλάπι της κουζίνας σας:

SCRUB ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΜΕΛΙ

Τι θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • ½ κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
  • ½ κουτ. του γλυκού βαζελίνη
  • 1 δοχείο αποθήκευσης

  Οδηγίες:

Ανακατέψτε το μέλι με τη ζάχαρη. Προσθέστε τη βαζελίνη και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια προσθέτετε στο μείγμα το ελαιόλαδο κι ανακατέψτε μέχρι όλα τα υλικά να ομογενοποιήθουν. Τέλος, τοποθετείτε το μείγμα στο σκεύος αποθήκευσης.

Μπορείτε να διατηρήσετε το μείγμα για το scrub μέχρι μία εβδομάδα.

Πως εφαρμόζετε το scrub:

Βάλτε ποσότητα ίση με ένα μικρό νόμισμα και τρίψτε απαλά πάνω σε στεγνά χείλη. Το τρίψιμο πρέπει να διαρκέσει μέχρι να διαλυθούν οι κόκκοι της ζάχαρης. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό. Στη συνέχεια απλώστε το lip balm σας.

Αν επαναλάβετε τη διαδικασία της απολέπισης  δύο φορές την εβδομάδα τα χείλη σας θα γίνουν μεταξένια κι ο σύντροφός σας, θα σας ευγνωμονεί.

 

πηγή : thatslife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.