Από την Ξάνθη στη Νέα Υόρκη..COCOMAT

Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τώρα έχει έναν καλό λόγο να πάει για ύπνο!

Το νέο, πανέμορφο κατάστημα της COCO-MAT στη Νέα Υόρκη έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο SoHo και τα φυσικά προϊόντα ύπνου, τα κομψά έπιπλα και τα υπέροχα λευκά είδη COCO-MAT βρήκαν το νέο τους σπίτι στην καρδιά της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.

Ανάμεσα σε γνωστές γκαλερί, διάσημα εμπορικά καταστήματα και gourmet εστιατόρια, το νέο κατάστημα φέρνει μια φρέσκια πνοή στην πολύβουη γειτονιά του SoHo, εκεί από όπου ξεπηδούν διαρκώς νέες τάσεις στη μόδα, την τέχνη, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και το design.Στεγάζεται σε έναν υπέροχο χώρο 525τ.μ., δύο επιπέδων, στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο Mercerstreet. Το εσωτερικούτουαποπνέειτηγνώριμη φιλοσοφία και αισθητικήCOCO-MAT. Στη διακόσμηση κυριαρχούν απαλά χρώματα, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν ελληνικά στοιχεία, όπως οι αρχαιοελληνικού τύπου κίονες, που υπογραμμίζουν τον ελληνικό χαρακτήρα της εταιρείας. Ο διάσημος αρχιτέκτοναςThomasJuul-Hansen επιμελήθηκε τη διακόσμηση, ενώ τη μελέτη φωτισμού ανέλαβε ο βραβευμένος designerHervé Descottes.

Από την Ξάνθη στη Νέα Υόρκη λοιπόν, τα κρεβάτια και τα φυσικά προϊόντα ύπνου της COCO-MATταξιδεύουν στον κόσμο. Και, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι του FrankSinatra,«αν τα καταφέρεις εκεί, μπορείς να τα καταφέρεις οπουδήποτε».

So start spreading the news!

 

COCO-MAT SoHo

49 Mercer Street

10013 Manhattan

New York USA

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.