Αστακομακαρονάδα… η κλασσική…

Μιας και θα ανοίξει λίγο ο καιρός ας μιλήσουμε για θαλασσινές συνταγές…

via http://lacucinaitalianamagazine.com

Υλικά:

2 μεγάλοι αστακοί

2 κρεμμύδια

άνηθος

300 γρ ντοματοχυμός

2 ντομάτες τριμμένες

Μακαρόνια ψιλά (Νο6)

 

Εκτέλεση:

Βράζουμε τους αστακούς πολύ καλά και κρατάμε το νερό για να το χρησιμοποιήσουμε στα μακαρόνια. Βγάζουμε το ψαχνό από τους αστακούς προσέχοντας να μη μας πέσουν τρίμματα από το κέλυφος τους.  Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε τον άνηθο και το κρεμμυδάκι και αφού κοκκινίσουν ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες και τον ντοματοχυμό. Μόλις πάρει μια ελαφρά βράση προσθέτουμε τα κομματάκια του αστακού και το αφήνουμε να βράσει όχι για πάρα πολύ, περίπου 10 λεπτά. Στο νερό που έχουμε κρατήσει βράζουμε τα μακαρόνια και αφού τα κάψουμε με ελαιόλαδο, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι με την σάλτσα μας! Είναι έτοιμο! Αν θέλουμε να δώσουμε ένα ωραίο decor προσθέτουμε στη πιατέλα κομματάκια από φρέσκο μαϊντανό!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.