Αυτισμός & η επίδρασή του στην οικογενειακή λειτουργικότητα

Μια εκπαιδευτική ομιλία από τον Κο Στυλιανό Παπαχρήστο.

Εκπαιδευτική ομιλία με θέμα «Αυτισμός & η επίδρασή του στην οικογενειακή λειτουργικότητα» διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα στο χώρο της βιβλιοθήκης (Αρκαδίου 23). 

Ο Στυλιανός Παπαχρήστος Κλινικός Κοινωνικός Λειτουργός, MSc και Εκπαιδευόμενος Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής, θα μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και η ομιλία του θα έχει βιωματικό χαρακτήρα με την ενεργή συμμετοχή του κοινού. Πιο συγκεκριμένα θα γίνει προσέγγιση σε ζητήματα όπως: τι είναι αυτισμός, χαρακτηριστικά, τομείς έκπτωσης, επιδημιολογικά δεδομένα, έννοια οικογενειακής λειτουργικότητας, επιπτώσεις του αυτισμού στην οικογένεια (γονείς, αδέλφια, συγγενείς) κοινωνικό-οικονομικές επιπτώσεις, αποτελέσματα ποιοτικής έρευνας.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment