Cheap and always chic

Cheap and always chic

Η Ριζ Γουίδερσπουν σε κάθε της εμφάνιση επιβεβαιώνει το άψογο στυλ της. Με παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν την ξανθιά αμερικανίδα ηθοποιό και μια βόλτα στο πιο κοντινό κατάστημα Zara βρήκα όλα εκείνα τα κομμάτια – εννοείται στην  οικονομική τους μορφή- και το look της Παρασκευής είναι έτοιμο.

unnamed-5

Γιατί μπορεί η Ριζ να φοράει μπότες Michael Kors και να κρατάει τσάντα Louis Vuitton όμως το στυλ δεν θέλει κόπο και λεφτά αλλά τρόπο! Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό!

Φιλιά, Αγάπη

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Be first to comment