Darling luxury

Όταν πήρα την απόφαση να φοράω ένα δαχτυλίδι για πάντα, θέλησα αυτό να είναι μοναδικό και να το βλέπω φορεμένο και στο χέρι που λατρεύω να με αγγίζει.

 Έτσι σχεδίασα τις βέρες μας.

Το πρόχειρο σχέδιο μου βρέθηκε στα χέρια ενός επιδέξιου τεχνίτη, ο οποίος δουλεύοντας το μέταλλο, που μαζί διαλέξαμε, έφτιαξε το πιο αγαπημένο μας κόσμημα.

 

Μοιράζομαι  μαζί σας τη γνωριμία μου με το εργαστήριο Diamonds Forever . Το επισκέφτηκα ξανά, είδα και δοκίμασα κοσμήματα, επιβεβαίωσα ότι εξακολουθεί να  ενημερώνεται  από διεθνείς εκθέσεις  και πήρα τη διαβεβαίωση πως εξακολουθεί να δουλεύει κατά παραγγελία και να μεταμορφώνει πολύτιμα μέταλλα και λίθους σε χειροποίητα κοσμήματα μοναδικά όσο και ο καθένας από εμάς …  

Μονόπετρα με μπριγιάν, οι τιμές ξεκινούν από 220€

Εάν αναγνωρίζετε μια τύπου εμμονή με τα μονόπετρα, προτείνω να κάνετε η ίδια δώρο ένα στον εαυτό σας, απελευθερώνοντας τη σχέση σας από το βάρος της υλικής προσμονής.

Εάν τώρα στην πορεία σας δωρίσουν ένα ακόμα  δεν είναι κακό, απλά παίξτε με το μέγεθος για να τα φοράτε μαζί σε διαφορετικά δάκτυλα.  So chic…  

Βέρες ,οι τιμές ξεκινούν από 150€

Βέβαια στο θέμα της βέρας δεν προτείνω κάτι ανάλογο.Θα πρέπει να περιμένετε. Να τις διαλέξετε μαζί και να ευχηθείτε να τις φορέσετε για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα της ζωής σας … 

Λατρεύω τα μαργαριτάρια για την καθαρότητα του χρώματος ,την απαλή υφή και το απέριττο σχήμα τους.

Η εικόνα τους ταιριάζει απόλυτα σε  νυφική εμφάνιση. Προτείνω το  συνδυασμό Μενταγιόν

( για να μη βαρύνει το μπούστο, απλά να φωτίσει το πρόσωπο χωρίς να  κλέψει την παράσταση)  

Δακτυλίδι (ακόμα και πάνω από γάντι, για ένα αρμονικό  λευκό τελείωμα της εμφάνισης). 

Περίτεχνα δεσίματα σε μαργαριτάρι biwa, οι τιμές ξεκινούν από 120€

Σταυροί σε κίτρινο, ροζ, λευκό  χρυσό με πολύτιμους λίθους σε τιμές που ξεκινούν από 160€

Αναλαμβάνουμε από καρδιάς να γίνουμε οι πνευματικοί γονείς ενός αξιολάτρευτου βρέφους και στην επιλογή του σταυρού, το μυαλό μας φωνάζει ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ.

Είναι άδικο η τιμή να προδίδει το υπέρτατο ιερό σύμβολο. Στο  Diamond Forever είδα πάνω από 250 μοντέλα σταυρών σε όμορφα καλοδουλεμένα σχέδια και τίμιες τιμές.

Τα δύο τελευταία από την αρχή κομμάτια,  είναι αποσπώμενα, κάνοντας τον ένα σταυρό δύο και τον νονό προνοητικό.    

Επιλογή μου ο πρώτος σταυρός από την αρχή σε ροζ χρυσό με ρουμπίνια που θα στολίσει το λιλιπούτειο στέρνο μιας πανέμορφης μικρής με καταπράσινα μάτια. 

Ροζ χρυσός Κ14 με σπινέλιο από 70€

Λατρεύω μαύρο λίθο καρφωμένο σε ροζ χρυσό. Στην ίδια λογική μπορείτε να παραγγείλετε μοναδικά μοτίβα  επιλογής σας που τα θεωρείτε κάτι σαν ‘trade mark’ του εαυτού σας.    

Darlings

Πρόσφατα η αγαπημένη μου γιαγιά, μου χάρισε ένα αληθινό κόσμημα εντελώς εμπιστευτικά .

Το αληθινό είναι παντοτινό .

                               R

 

Ο χώρος του Diamonds Forever είναι απλός και αυτό αποτιμάτε στην τελική  τιμή   

Diamonds Forever

Μιλτιάδου 17 (κάθετος Αγίου Μάρκου)

2ος όροφος

Αθήνα 

Τ:             2103247344

Μ:           6972268335

Email: panos.gold.pet@hotmail.com

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.