Πουκάμισα από τα Dash & Dot

Εσύ έχεις δοκιμάσει πουκάμισα από τα Dash & Dot? Τι όχι? Βιάσου!!!

Η εταιρεία ιδρύθηκε τις αρχές του ’70. Με επιμονή και προσπάθεια αναπτύχθηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ενα σημαντικά μεγάλο δίκτυο χονδρικής πώλησης υποκαμίσων ,η παραγωγή των οποίων γινόταν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, που περιελάμβανε καταστήματα οχι μόνο στην Αθήνα αλλα και εκτός αυτής. Στόχος απο τα πρώτα βήματα υπήρξε η δημιουργία υποκαμίσων εξαιρετικής ποιότητας και ραφής σε αρκετά προσιτές τιμές.

Το brand μέσα στα χρόνια άλλαζε σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής (NIKOL – ROBERTO BRIO – Osmio SHIRTS – DASH_irt – Dash&Dot), η διάθεση όμως για δημιουργία παρέμεινε σταθερή και ακέραια εως και τώρα.

Σήμερα την εταιρεία έχουν αναλάβει τα νεότερα μέλη της οικογένειας τα οποία έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το δίκτυο χονδρικής πώλησης που προυπήρχε, ενώ παράλληλα έχουν εισβάλει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στον χώρο του λιανικού εμπορίου εγκαινιάζοντας την αλυσίδα καταστημάτων DASH&DOT. Τα καταστήματα αυτά βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας όπως τη Νέα Ιωνία, το Χαλάνδρι, τον Πειραιά, το Παγκράτι και την Κηφισιά αλλά και εκτός αυτής όπως στην Κέρκυρα.

Οι νέες ιδέες σε συνδιασμό με την εμπειρία τριάντα και πλέον χρόνων , έχουν τοποθετήσει το brand ανάμεσα στα πιο σημαντικά ανερχόμενα ονόματα του μοντέρνου ανδρικού υποκαμίσου

Δες περισσότερα στο dashndot.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment