Δασικό χωρίο στην Εύβοια

Το Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE βρίσκεται στη θέση Παπάδες του Δήμου Νηλέως στη Βόρεια Εύβοια και είναι ένας μοναδικά οργανωμένος και περιφραγμένος χώρος 20 στρεμμάτων, σε μια περιοχή με σπάνια φυσική ομορφιά και εξαιρετική θέα στη θάλασσα.

Περιλαμβάνει δίχωρα σπίτια, 58 τ.μ. το καθένα με εξαιρετική θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Εκτός του εξαιρετικού ορεινού τοπίου, που περιλαμβάνει πλούσια βλάστηση από χαλέπιο δρυ, ελάτη, μαύρη πεύκη και αείφυλλα πλατύφυλλα, η μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, φτάνει μέχρι τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόνησσο, τη Σκύρο, ακόμα και τη Χαλκιδική.

Στο Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE θα ικανοποιηθούν απόλυτα οι γαστριμαργικές σας αισθήσεις. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό στο μπουφέ. Το μεσημέρι και το βράδυ γευθείτε υπέροχες γεύσεις από παραδοσιακές συνταγές και διαλεχτά ντόπια προϊόντα. Επίσης, να είστε πάντα έτοιμοι για γευστικές εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Για τους επισκέπτες που ψάχνουν ευκαιρία να ασκηθούν, καθώς και για εκείνους που έχουν πιο χαλαρές προτιμήσεις, μια σειρά από δραστηριότητες στο χώρο μας, ικανοποιούν κάθε επιθυμία

Περίοδος Λειτουργίας: Όλο το χρόνο
Παππάδες
Δήμος Νηλέως
Τ.Κ.: 34010
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Πουλόπουλος Δημήτρης
Τηλέφωνο: 22270 51008
Φαξ: 22270 51288
Κινητό: 6984606289
e-mail: info@papades-village.com
web site: http://www.papades-village.com

Πηγή evia-guide.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.