Δέκα μυστικά για τον ανδρισμό σου

Κι αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, εμείς θα σου πούμε και μερικά ακόμα για σώσεις την κατάσταση αν ποτέ χρειαστεί. Γιατί εσύ μπορεί να ξέρεις ποιος είσαι, αλλά πίστεψέ με, κάποιοι γνωρίζουν περισσότερα από σένα.

live.com

1. Κάπνισμα
Τόσα μηνύματα έχουν πάνω τους γραμμένα τα πακέτα τσιγάρων κι εσύ αδιαφορείς; Αν λοιπόν μάθεις πως το κάπνισμα συν των άλλων μπορεί να συρρικνώσει το «εργαλείο» σου έως και ένα εκατοστό, τι θα έλεγες; Αξίζει τον κόπο;

2. Οργασμός
Μπορεί μερικές γυναίκες να δυσκολεύονται να φτάσουν στην κορύφωση, αλλά μάθε πως όταν φτάνουν ο αργασμός τους μπορεί να διαρκέσει έως και 23 δευτερόλεπτα, σε αντίθεση με τον δικό σου που αγγίζει μόλις και μετά βίας τα 6.

3. Ευλυγισία
Ένας στους 400 είναι- ας πούμε- ο τυχερός ευλύγιστος που μπορεί να ικανοποιήσει τον εαυτό του «δια στόματος». Οι υπόλοιποι 399 προσπαθείτε ακόμα καθημερινά, χωρίς αποτέλεσμα.

4. Shower ή grower;
Για να ξέρετε λοιπόν υπάρχουν δύο ειδών πέη. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν τα «φυσιολογικά» που μακραίνουν κατά τη στύση (growers) και στα μεγάλα που απλά σκληραίνουν (showers). Μεταξύ πάντα, είμαι σίγουρη πως θα υποστηρίξεις πως εσύ ανήκεις στους άνδρες τις δεύτερης κατηγορίας με τις ικανότητες της πρώτης περίπτωσης.

5. Μεγάλος ή σκληρός
Αν είσαι από αυτούς που καυχιούνται για τα μεγάλα τους προσόντα, να ξέρεις πως αυτό δεν είναι αρκετό για να πείσει μια γυναίκα που το πρώτο πράγμα που κοιτάει είναι η σκληρότητα. Ναι, αμέ. Αν δεν είσαι σκληρός, τι να τα κάνουν τα εκατοστά σου;

6. Πρόσεχε τα στραμπουλήγματα
Το ξέρουμε πως ο αυνανισμός είναι αγαπημένη συνήθεια, αλλά το ήξερες ότι μπορεί να προκαλέσει «θλάσεις» εκεί που δεν πρέπει; Γι’ αυτό λοιπόν προσεκτικά γιατί δε νομίζω να βρεις εύκολα φυσιοθεραπευτή να σου κάνει μαλάξεις.

7. Γιατί ο Brad Pit είναι θεός
Γιατί όσο πιο όμορφος είσαι, τόσο πιο πολύ αυτοπεποίθηση έχεις και τόσο πιο δυνατό σπέρμα σύμφωνα με τους ερευνητές. Γι’ αυτό λυπούμαστε, αν είσαι άσχημος την πάτησες.

8. Δεν είσαι εγκεφαλικός τύπος
Και πριν προλάβεις να με κατακρίνεις, μάθε πως οργασμός σου όντως δεν προκαλείται από τον εγκέφαλο, αλλά από τον νοτιαίο μυελό. Λυπάμαι πολύ, αλλά όντως δεν είσαι εγκεφαλικός.

9. Αποτρίχωση τώρα
Εν έτη 2012 είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να μην αποτριχώνεις την κάτω περιοχή σου. Εκτός από αντιαισθητικό είναι και θα ανθυγιεινό καθώς η τρίχα κρατάει τις μυρωδιές.

10. Συγκεντρωθείτε
Όταν η γκόμενα είναι θεά, όταν είστε πολύ ερωτευμένοι κομπλάρετε και «έχετε θέμα». Όταν  η γκόμενα δεν σας φτιάχνει όπως θέλετε, πάλι «έχετε θέμα», μετά το δεύτερο ποτό, πάλι «έχετε θέμα», και όταν δεν έχετε «θέμα» , δεν βρίσκουμε το λόγο να πάμε μαζί σας γιατί θα τελειώσετε σε 3 λεπτά!. Μετά φταίνε οι γυναίκες ,που λένε πως οι άνδρες δεν υπάρχουν πια;

by Sophia Ioannou

πηγή : thatslife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.