Δεν θα μείνω πολύ του Νίκου Ποριώτη

Είναι άντρας… χωρίς έρωτα, συγγραφέας… χωρίς έμπνευση, ηθοποιός… χωρίς ρόλο, αλκοολικός… χωρίς ποτό.

Όταν μία άγνωστη του χτυπήσει την πόρτα, θα πρωταγωνιστήσει στην πιο κωμική παράσταση της ζωής του. Αυτή η απρόσμενη επίσκεψη αλλάζει τα δεδομένα, σε ένα έργο που δε γράφτηκε ποτέ!

Όταν η τραγωδία της μοναξιάς, της εξάρτησης και της επαγγελματικής αποτυχίας ισοπεδώνεται από την απόλυτη βλακεία, τότε η τραγωδία της ζωής μετατρέπεται σε επικίνδυνη κωμωδία. «Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από έναν επινοητικό ηλίθιο» (Scott Adams, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς). Άλλωστε το πιο ενδιαφέρον έργο είναι η ζωή. Απρόβλεπτη, με συνεχείς ανατροπές και τέλος που δε γνωρίζουμε ποτέ.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νινιός, Σκηνικά: Ηλένια Δουλαδίρη, Κοστούμια: Ευγενία Ζήνδρου, Μουσική και τραγούδι: Γιώργος Νινιός, Ενορχήστωση: Γιώργος Αναστασόπουλος

Παίζουν: Κατερίνα Μπιλάλη, Νίκος Ποριώτης

Θέατρο του Ήλιου  ,  Πλάκα – Ακρόπολη

Φρυνίχου 10 Τηλέφωνο: 210 3231591

Κανονικό: 15€
Μειωμένο: 10€

 

Πηγή artandlife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.