Διαφορετικό παζάρι

Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει την Κυριακή 27 Μαΐου στο πάρκο «Πεδίο του Άρεως» στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο υπαίθριο παζάρι παλιών αντικειμένων.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μικροέπιπλα, διακοσμητικά και συλλεκτικά είδη, βιβλία, δίσκους βινυλίου και γραμμοφώνου, μπακιρένια σκεύη, παλιές καρτ ποστάλ και ότι άλλο συνθέτει την εικόνα περασμένων δεκαετιών.

Το δημοτικό συμβούλιο του κεντρικού δήμου άναψε το «πράσινο φως», ενέκρινε το αίτημα του Σωματείου Παλαιοπωλών Καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης «Μπιτ Παζάρ» και παραχώρησε τον χώρο εντός του πάρκου. Η υπαίθρια αγορά παλαιών αντικειμένων θα λειτουργήσει πιλοτικά τους μήνες Μάιο,    Ιούνιο, Ιούλιο  και Αύγουστο.

Ανάλογα υπαίθρια παζάρια διοργανώνονται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες καθώς και σε περιοχές της Αττικής όπως Μοναστηράκι, Θησείο, Σχιστό, Ελληνικό και Πειραιά.

πηγή : entertv.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.