Διαγωνισμός Sunday Brunch στο La Terrasse-έληξε

Το gocheapandchic.gr και το ξενοδοχείο Πεντελικόν σας κάνουν δώρο ένα υπέροχο Sunday Brunch στο εστιατόριο La Terrasse του ξενοδοχείου.

contest-pentelikon-250313

 

 

Κάντε like στη κάρτα διαγωνισμού εδώ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook εδώ

Κάντε like στη σελίδα του ξενοδοχείου Πεντελικόν εδώ

Κοινοποιήστε τη κάρτα στο profile σας!!

 

 

Το All Day Restaurant LATERRASSE  που στεγάζεται μέσα στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν συνεχίζει και φέτος τo Pentelikon SundayBrunch και σας προτείνει να απολαύσετε πλούσιους μπουφέδες με τις πιο νόστιμες προτάσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία!!!

Σ’ έναν φωτεινό, ζεστό και ατμοσφαιρικό χώρο, με την έμπνευση και την φαντασία τωνchefsτουLATERRASSEπροτείνουν καθημερινά ευφάνταστες αυθεντικές  συνταγές με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και φιλόξενο και φιλικό service..

Το Sunday Brunch επίσης περιλαμβάνει αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια καθώς επίσης rock και pop ballads με τη συνοδεία κλασσικής κιθάρας της Σάντρας Κακκιώνη και τις μελωδίες του πιάνου του Σταύρου Μαστρογιάννη που θα προσφέρουν μαγικές μουσικές στιγμές σε όλους.

Ξενοδοχείο Πεντελικόν

Δηληγιάννη 66 – Κηφισιά

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-6230650 – 6 / Email: pentelikon@pentelikon.gr

www.pentelikon.gr

Δωρεάν Parking

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.