Διακόσμησε τον τοίχο σου με κορνίζες

και δώσε στον χώρο σου την νότα ανανέωσης που χρειάζεται!

Είναι ένας οικονομικός τρόπος να »ντύσεις» τον τοίχο σου και ιδιαίτερα εύκολος να το κάνεις αν και πολλές φορές φαντάζει τρομακτικά δύσκολο. Φανταστείτε τον τοίχο σας σαν ένα μεγάλο κάδρο που πρέπει να το γεμίσετε με πολλά μικρότερα.

Photo: www.lushome.com

Κρατήστε μια ισορροπία στην τοποθέτηση. Προτείνουμε να τοποθετήσετε πρώτα το μεγαλύτερο κάδρο στη μέση του τοίχου και ξεκινήστε βάζοντας σιγά σιγά γύρω του τα μικρότερα και επεκτείνετε προς τα έξω.

Χρησιμοποιήστε κορζίνες στο στυλ του σπιτιού σας. Αν έχετε ένα κλασσικό σπίτι με κλασσικά αντικείμενα επιλέξτε κορνίζες με παλ χρώματα και ίσως σκαλιστές. Αν το σπίτι σας είναι μοντέρνο επιλέξτε κορνίζες με πιο έντονα χρώματα που θα κάνουν ακόμη μεγαλύτερη αντίθεση.

Photo: https://utrdecorating.com

Πολλές φορές δεν θέλουμε να τρυπήσουμε τους τοίχους μας για να κρεμάσουμε τόσα κάδρα. Στην περίπτωση αυτή μπορούμε να βάλουμε ράφια και πάνω τους να τοποθετήσουμε τις κορνίζες συμμετρικά ή και ακανόνιστα.

Photo: http://grinnarae.co

Αν τελικά αποφασίστε να κρεμάσετε τις κορνίζες στον τοίχο να είστε προσεκτικοί να βγουν τα κάδρα ίσια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλφάδι ή ακόμη και ένα χάρακα.

Αν δεν είστε σίγουροι ποιον ακριβώς τοίχο να ντύσετε επιλέξτε ένα τοίχο μικρό, έναν διάδρομο, πάνω από το γραφείο ή την δική σας όμορφη γωνιά του σπιτιού. Πολύ ωραίο μέρος για τις κορνίζες είναι οι σκάλες, δίνει σε εκείνο το χώρο μια άλλη όμορφη προοπτική.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment