Διακόσμηση σπιτιού με κίτρινο χρώμα!

Το κίτρινο χρώμα ειδικά για τη διακόσμηση του σπιτιού μας είναι το πιο δύσκολο αλλά και συνάμα το πιο εντυπωσιακό από όλα τα άλλα χρώματα. Και όταν λέμε δύσκολο εννοούμε πως είναι δύσκολο να το τολμήσει κανείς.

Αν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα αλλά δυσκολεύσαι για το πως θα το εντάξεις στο σπίτι σου, επέλεξε απαλούς τόνους του κίτρινου σε σημεία. Δηλαδή μπορείς να επιλέξεις ένα πολύ όμορφο κίτρινο φωτιστικό ή κουρτίνες με ρίγες άσπρου και κίτρινου.

Το κίτρινο χρώμα είναι από τα πιο φωτεινά που μπορείς να επιλέξεις στη διακόσμηση σπιτιού και όχι μόνο. Μόλις το εντάξεις στην καθημερινότητά σου θα δεις πως θα φωτίσει τη μέρα σου και θα σε κάνει να χαμογελάς με τη ζωντανή του φύση.

Θα ξετρελαθείς αν δεις πως μπορεί να αλλάξει η κουζίνα σου αν στην ανακάινηση βάλεις κίτρινα παλ country style ντουλάπια μαζί με ένα ωραίο κίτρινο φωτιστικό οροφής.

Γενικά όμως επειδή το κίτρινο χρώμα είναι έντόνο μπορεί να σε κουράσει πολύ εύκολα οπότε μη κάνεις υπερβολές. Αρκέσου σε μικρές αλλαγές όπως μια μικρή γωνία στο σαλόνι σου που θα τη κάνει να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σπίτι. Θα ξετρελαθείς αν σε μια κίτρινη γωνία του σαλονιού σου τοποθετήσεις μπλέ μαξιλάρες.

Τέλος αν θέλεις να παίξεις με το κίτρινο χρώμα και στο υπνοδωμάτιο μη βιαστείς. Επειδή το υπνοδωμάτιο είναι χώρος ξεκούρασης θέλουμε ουδέτερα χρώματα και όχι έντονα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κίτρινο είτε σε μια ωραία παπλωματοθήκη σε συνδιασμό με ένα ωραίο κίτρινο φωτιστικό, είτε σε ένα ωραίο κίτρινο χαλί με κουρτίνες με απαλές κίτρινες λεπτομέρειες.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment