Διάλεξε το σωστό νυφικό!

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μας φέρνει πιο κοντά με τα συναισθήματά μας και που μας κάνει να παίρνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας χρονιάς (έτσι κάπως εξηγείται και η ύπαρξη πολλών ανθρώπων που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, κάντε τη μαθηματική πράξη και καταλάβατε τι εννοώ…). Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων λαμβάνουμε πολλά μαντάτα για αρραβώνες.

Και τώρα; Τώρα ξεκινάει το κυνήγι της κράτησης της εκκλησίας, του χώρου δεξίωσης, η αναζήτηση του νυφικού. Για να μην πελαγώσετε με την επιλογή του νυφικού, σας δίνουμε μερικές συμβουλές έτσι ώστε πριν βρεθείτε στο ατελιέ για να δοκιμάσετε νυφικά να ξέρετε ήδη τι ταιριάζει και κολακεύει το σώμα σας:

via : weddings.theknot.com

via : weddings.theknot.com

Σώμα – αχλάδι

Αναζητήστε ένα φόρεμα με φούστα σε γραμμή Α. Συνήθως οι γυναίκες με το συγκεκριμένο σωματότυπο έχουν πολύ ωραίο κορμό οπότε θέλουμε στενή φόρμα ρούχου πάνω, χαλαρή φόρμα κάτω. Δώστε βάση και στο ύφασμα. Επιλέξτε στητά υφάσματα όπως το σατέν που στέκεται δίχως να αγκαλιάζει το σώμα όπως η μουσελίνα και κατά συνέπεια να τονίζει ένα πιο γεμάτο κάτω μέρος. Αναδείξτε το λεπτό σας θώρακα επιλέγοντας πολύ λεπτές τιράντες, ή strapless μπούστο.

A-line-satin-wedding-dress-439x550

 

Συνεχίζεται το άρθρο ...ΕΔΩ!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.