Διαμέρισμα 36τμ. με δύο κρεβατοκάμαρες

Το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται σε ένα παλιό κτίριο κατοικιών στη Μοσχα. Το ύψος του είναι 3,6 μέτρα, πράγμα που έδωσε τη δυνατότητα στον διακοσμητή να εκμεταλλευτεί το μεγάλο ύψος, έτσι έκανε ένα χώρο πάνω από το μπάνιο (ένα πατάρι) στον οποίο μπορεί κάποιος να διαβάσει, ή ακόμη και να κοιμηθεί, χώρος δηλαδή αφιερωμένος στους φιλοξενούμενους.

Επίσης το μεγάλο ύψος δίνει την αίσθηση της ευρυχωρίας και σε όλες τις περιπτώσεις συμπληρώνει το περιορισμένο χώρο που υπάρχει στο εμβαδόν, τόσο στο μικρό πατάρι, όσο και στα ντουλάπια στην κουζίνα που κατασκευάστηκαν μέχρι το ταβάνι δίνοντας τη δυνατότητα να χωρέσουν πολλά περισσότερα πράγματα.

Σε σχέση με το χώρο, η ντουλάπα-βεστιάριο φαντάζει μεγάλη, δεν έγινε όμως για λόγους πολυτέλειας, αλλά είναι πολύ πιο πρακτική από το να γεμίσει το διαμέρισμα με μικρά ντουλάπια διάσπαρτα παντού.

πηγή : www.viewdeco.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.