Διατηρήστε το έντονο χρώμα του κραγιόν

Η λύση για να διατηρήσεις το έντονο χρώμα στα χείλη σου όσο περισσότερο γίνεται είναι απλή..Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό αλλά το κλειδί για να κάνεις το έντονο κραγιόν σου να κρατήσει περισσότερο από είκοσι λεπτά είναι να το στεγνώσεις ταμπονάροντάς το με ένα χαρτομάντιλο.

lipstick

Δες τα βηματάκια που πρέπει να ακολουθήσεις για να διατηρήσεις το έντονο κραγιόν στα χείλη σου..

1. Ξεκίνα βάζοντας μία στρώση κραγιόν σε καλά-ενυδατωμένα χείλη και στη συνέχεια με ένα χαρτομάντιλο στέγνωσέ το ταμποναριστά.

2. Αν επιθυμείς να κάνεις το χρώμα να κρατήσει ακόμα περισσότερο πρόσθεσε ελάχιστη πούδρα στα χείλη σου.

3. Βάλε άλλη μία στρώση κραγιόν και απαλά πέρασε άλλη μία φορά με το χαρτομάντιλο προκειμένου να αφαιρέσεις το περιττό χρώμα και οποιαδήποτε μουτζούρα μπορεί να έχεις κάνει στα δόντια σου.

 

Τα έντονα χρώματα στα κραγιόν αποτελούν το must του φετινού χειμώνα. Μας αρέσουν πολύ και θέλουμε να τα φοράμε συνεχώς. Ο μοναδικός μας ενδοιασμός είχε να κάνει με τη διάρκειά τους στα χείλη μας και οι παραπάνω συμβουλές, τον εξαφάνισαν! Τώρα, το μόνο που μένει είναι να βάψουμε τα χείλη μας όσο πιο έντονα θέλουμε ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη!

Πηγή :  faysbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.