ΔΩΡΕΑΝ ski pass για τους ερωτευμένους στο X/K Καλαβρύτων!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013! Ελάτε με τον ή την αγαπημένη σας στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και απολαύστε Δωρεάν ski και snowboard κερασμένα για την ημέρα της αγάπης!

Δωρεάν-ski-pass-640x300

Σας περιμένουμε με το ταίρι σας στο εκδοτήριο και πάρτε Δωρεάν κάρτες χιονοδρομίας για την ημέρα αυτή! Αποδεικτικό της αγάπη, ένα φιλάκι μπροστά από τα εκδοτήρια!

Επιπλέον, όσα ζευγάρια θα δεχτούν να τους φωτογραφίσουμε, θα μπουν σε διαγωνισμό για το πιο HOT ΦΙΛΙ και θα κερδίσουν SKI PASS Δωρεάν για ΌΛΟ το υπόλοιπο της φετινής σεζόν!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Την ημέρα αυτή, θα γίνει στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ένας μοναδικός γάμος με SNOWBOARD, στο εκκλησάκι Άγιος Υάκινθος, περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ!

πηγή :xtreme360.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.