Έφτιαξα το σπασμένο μου iphone.

Το iphone 4s που μου πήρε δώρο ο αδερφός μου, έπεσε από τον δεύτερο όροφο. (Γίνονται αυτά.) Έπαιρνες την οθόνη ξεχωριστά από την βάση του και είχες δύο σε ένα. Με το που το είδα ήμουν σίγουρη πως με τίποτα δεν θα έφτιαχνε…Πήγα σε διάφορα μαγαζιά που φτιάχνουν i-phone και έχαναν τις βίδες , όταν τις έβρισκαν τις κολλούσαν με ταινία για να μην τις ξαναχάσουν. Δεν τους κατηγορώ , άμα το βλέπατε και το κρατάγατε στα χέρια σας , σίγουρα θα λέγατε πως αυτό μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο σουβέρ μπορεί και δύο.

spasmeno

 

Οι τιμές που μου έλεγαν , χωρίς καν να το ανοίξουν , ήταν αστρονομικές. Έπαιρνα το Iphone 5 καλύτερα!!

Μέχρι που ο Κ. έψαξε στο interner και βρήκε «κάποιον» στο Μαρούσι μου είπε… Η απάντηση μου ήταν , να πάει αλλά να πάρει και ένα δάνειο πρώτα. Μετά από μισή ώρα με πήρε τηλέφωνο γεμάτος θαυμασμό , γιατί το παιδί που ήταν εκεί , το άνοιξε και το έκλεισε πολύ γρήγορα χωρίς να χάσει καμία βίδα , αντιθέτως έβγαλε την ταινία και έβαλε την βίδα στη θέση της.  Η ευγένεια του , μου είπε ήταν χαρακτηριστική , το μαγαζί τους σε τραβούσε να κάτσεις να μιλήσεις για κινητά και όλα αυτά που λέει ένας Κ….Εμένα με ένοιαζε να μου πει την τιμή και αν φτιάχνεται όπως καταλαβαίνετε….Τις τιμές δεν μπορώ να τις πω εγώ αλλά μπορώ να σας πω πως το κινητό μου το έφτιαξε σε δύο μέρες , το έκανε καινούριο και η τιμή του ήταν απόλυτα normal …

4s

Το άρθρο όμως δεν το γράφω για αυτό ….αυτό μπορεί να το κάνουν κι άλλοι….Το γράφω γιατί η ευγένεια τελικά είναι σημαντικό πράγμα..Τους είχα πάρει δέκα φορές ανά δέκα λεπτά για να τους ρωτήσω αν είναι έτοιμο …και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μου απαντούσαν! Ας λέμε και ένα μπράβο στις εταιρείες που παρ’όλη την κρίση και την κακή ψυχολογία όλων μας, κάποιος Γ. ήταν απόλυτα εξυπηρετικός και ευγενικός.

22187_530824256952184_2076987421_n

 

I HOME SERVICE

Thiseos 18, 15124 Amaroúsion, Greece

http://ihomeservice.gr

facebook.com/ihomeservice?fref=ts

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.