Είναι κακό να είναι δεδομένος;

Πότε συμβαίνει με τον έρωτα σου και η ταραχή μέσα στο στομάχι σου , γίνεται γαλήνη και ηρεμία. Πότε δεν σε πειράζει στην πραγματικότητα αν σε δει και στα χάλια σου. Πότε δε σε νοιάζει; Είναι κακό να είναι δεδομένος;

91a46c41c4b5a09daa9d6c92f749633e

 Αγχώνεσαι στις αρχές μη δει το σπυρί σου και ξενερώσει και τώρα με το ζόρι ξυρίζεις τα πόδια σου. Είναι καλό ή κακό συναίσθημα άραγε; Είναι σίγουρα κακό να είναι δεδομένος  ο άλλος; Γιατί αν είναι κακό θα μου προκαλέσει άγχος και αυτό κακό θα είναι. Μετά από ένα καφέ με την φίλη μου την Μ. βγάλαμε 5 συμπεράσματα.

1. Μην στέκεσαι στα στερεότυπα. Γιατί να είναι κακό να είναι δεδομένος ο άλλος; Έχει τόσα καλά να έχω τον άλλον δίπλα μου και να μου προκαλεί σιγουριά. Μην το παίζεται άλλο δύσκολοι.

pictureperfectforyou.tumblr

pictureperfectforyou.tumblr

2. Ποτέ ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να μείνει μόνος του δεν κάνει επιτυχημένη σχέση με έναν άλλον άνθρωπο. Μην είσαι κολλημένη πάνω του , απλά εντάξει μπορείς να ξυρίζεις τα πόδια σου….

3. Η ταραχή που ένιωθες όταν τον γνώρισες είχε και στρες είχε και νεύρα που δεν σου απαντούσε αμέσως , πλέον μπορείς με άνεση αν δεν απαντήσει αμέσως να τον πάρεις και να γίνει χαμός.

4. Το sex σίγουρα δεν ήταν σίγουρα  τόσο καλό τον πρώτο καιρό. Χρησιμοποίησε τον χρόνο που γνωρίζεστε προς όφελός σας. Μπορείς πλέον με άνεση να του πεις τι σου αρέσει και τι όχι.

5. Μην ψάχνεσαι και αλλά και μην βαριέσαι συνέχεια. Μην αναλύεις αλλά μην είσαι και αδιάφορη. Να είσαι κανονική, να είσαι ο εαυτός σου. Να δουλεύεις , να γελάς , να του στέλνεις όμορφα μηνύματα , να μην τρελαίνεσαι όμως.

sorakeem.tumblr

sorakeem.tumblr

Το να είναι κάποιος δεδομένος σημαίνει πως έχεις σταθερές αξίες γύρω σου. Μην παρεξηγείτε τις λέξεις. Λέξεις είναι.

 [youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=Cnfly4oRucc’]

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.