Εκεί που χτυπάει η καρδιά μου

Όταν η εικόνα συμπληρώνει την ερμηνεία…

Υπόθεση:
Ο Cheyenne είναι ένας πρώην ροκ σταρ. Στην ηλικία των πενήντα ντύνεται ακόμα “Goth” και ζει στο Δουβλίνο από τα δικαιώματα των τραγουδιών του. Ο θάνατος του πατέρα του, με τον οποίο δεν μιλούσαν, τον φέρνει πίσω στην Νέα Υόρκη. Ανακαλύπτει πως ο πατέρας του είχε μια εμμονή: να πάρει εκδίκηση για έναν εξευτελισμό που είχε υποστεί. Ο Cheyenne αποφασίζει να συνεχίσει από το σημείο όπου είχε φτάσει ο πατέρας του, ξεκινώντας ένα ταξίδι σε ολόκληρη την Αμερική.

Η κάθε ταινία σε κάθε άνθρωπο »χτυπά» διαφορετικά ανάλογα με τις εμπειρίες της ζωής του. Η συγκεκριμένη ταινία είναι αλήθεια μια αφηγηματική έκρηξη χωρίς να έχει πολλά λόγια, μια αφήγηση μέσα από χαρακτήρες, εικόνες και συναισθήματα. Ο Πάολο Σορεντίνο (σκηνοθέτης) έχει δέσει καταπληκτικά εικόνες μαζί με αργή κινησιολογία και ομιλία που αρμόζει σε έναν gothic rock star. Ο Σων Πεν αναδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο καλός ηθοποιός είναι. Αξίζει να τη δείτε!

Δείτε το trailer:

[youtube]MuvFmg_Ge9k[/youtube]

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.