Ελένη Μενεγάκη: Ερωτευμένη… με την Άνδρο!

Ένα από τα πιο όμορφα και χαλαρά καλοκαίρια της ζωής βιώνει φέτος η Ελένη Μενεγάκη. Έπειτα από έναν γεμάτο χειμώνα, αποφάσισε να χαλαρώσει στην αγαπημένη της Άνδρο, μαζί με την οικογένειά της και, φυσικά, τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει την ηρεμία του νησιού και ενώ κάθε καλοκαίρι επιλέγει περισσότερους από έναν προορισμούς για τις διακοπές της, φέτος αποφάσισε να περάσει το σύνολο των διακοπών της στα πανέμορφα Άχλα.

«Η Ελένη αγάπησε από την πρώτη στιγμή το νησί» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της, ενώ μαζί με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, μένοντας, μάλιστα, στην παραλία, μέχρι αργά το βράδυ.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς επιστρέφοντας στην Αθήνα την περιμένει ένας ακόμα δύσκολος, επαγγελματικά, χειμώνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή : Hello εμείς το διαβάσαμε στο entertv.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.