Ελληνικοί Αφρώδεις Οίνοι στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

 Επισκεφτείτε το Winter Garden του Ξενοδοχείου από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι και ένα μήνα μετά και αφεθείτε σε ένα ταξίδι σαγηνευτικών γεύσεων και αρωμάτων.

winter_garden

Ο Sommelier του Ξενοδοχείου με τις ενδιαφέρουσες προτάσεις του, θα σας μυήσει στον εντυπωσιακό κόσμο του Ελληνικού οίνου.

Στη προσπάθειά του να καλύψει όλες τις διαφορετικές προτιμήσεις, συμπεριλαμβάνει στη λίστα του, κρασιά όπως το Karanika Brut Cuvée Speciale και το δροσερό Ροζέ Ακακίες Sparkling. Η εμπειρία γεύσεων απογειώνεται με μία συλλογή από πιάτα που δημιούργησε ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1051 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection®, St. Regis®, Sheraton®, Westin®, Four Points® by Sheraton, και W®, Le Méridien®, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

 

Μεγάλη Βρεταννία, Βασ. Γεωργίου Α’ 1,  105 64, Αθήνα

210 3330814

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.