Ένα μυστικό ομορφιάς από την Ελένη Πετρουλάκη

Καλημέρα, καλημέρα!!! Πως ήταν η εβδομάδα σας;;; Εμένα δεν με ρωτήσατε, αλλά θα σας πω, ότι ήταν μια εβδομάδα γεμάτη αποκωδικοποιητές…τι κακό μας βρήκε, δυο τηλεκοντρόλ, δεν ξέρω πως κλείνει και πως ανοίγει η τηλεόραση, ανέβηκα και στην ταράτσα να κουνήσω την κεραία, πάλι καλά που δεν έπαθα ηλεκτροπληξία… έχω να δω τηλεόραση από τις 20 Ιουλίου! Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και δεν είμαι μόνο εγώ. Όσους έχω ρωτήσει δεν καταλαβαίνουν την τύφλα τους…και το ερώτημα μου είναι ένα, ποιος το έφτιαξε αυτό το σύστημα;;; Και ας πάμε σε κάτι μαμαδίστικο… μέχρι τη Δευτέρα 23 Ιουλίου έληγε η διορία για την κατάθεση των δικαιολογητικών για το πρόγραμμα επιδότησης ΕΣΠΑ παιδικών σταθμών για μητέρες νηπίων. Έτσι κι εγώ όπως πολλές μανούλες, μάζεψα τα δικαιολογητικά και πήγα να τα καταθέσω. Για ακόμα μία φορά ανακάλυψα ότι η Ελληνίδα μάνα είναι φοβερή. Άγνωστες μεταξύ μας προσπαθούσαμε να συμπληρώσουμε την αίτηση, η μια με τη βοήθεια της άλλης (τέτοιο άγχος ούτε πανελλήνιες να δίναμε) και να βρούμε για τα βλαστάρια μας τον καλύτερο παιδικό ή βρεφονηπιακό σταθμό. Ομολογώ ότι οι υπάλληλοι του Ε.Ε.Τ.Α.Α μας βοήθησαν πολύ (πράγμα σπάνιο στην εποχή μας).

Σε όλες τις μανούλες που γνώρισα και περάσαμε 5 ώρες από την ζωή μας  εύχομαι καλή επιτυχία!

Ώρα να ομορφύνουμε με τις συμβουλές της Ελένης Πετρουλάκη…από την Έλενα Πολυκάρπου, στο entertv.gr

Μάσκα για επιδερμίδες που έχουν καεί από τον ήλιο από την Ελένη Πετρουλάκη

 Υλικά

2 κουταλάκια γιαούρτι

2 κουταλάκια μέλι

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και  τοποθετείτε το σκεύασμα στο πρόσωπο και στο λαιμό σας. Αφήστε το για 20 λεπτά…(θα σας ανακουφίσει)

Μάσκα για λάμψη

 Υλικά

 Ένα μήλο καλά αλεσμένο

2 κουταλάκια γιαούρτι

2 κουταλάκια μέλι

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και στη  αφήνετε το σκεύασμα για 10 λεπτά στη συντήρηση στο ψυγείο. Στη συνέχεια την τοποθετείτε στο πρόσωπο σας για 15 λεπτά.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.