Ένα ρετιρέ με ισχυρή προσωπικότητα.

Αυτό το σύγχρονο ρετιρέ βρίσκεται στην Κολωνία της Γερμανίας και σχεδιάστηκε από τον Βέλγο διακοσμητή εσωτερικών χώρων Angelo de Bock. Θα το χαρακτηρίζεται τολμηρό, προκλητικό και στο σύνολό του ενσωματώνει μια ισχυρή προσωπικότητα. Το εσωτερικό είναι πασπαλισμένο με ζεστές αποχρώσεις, δημιουργώντας το τέλειο περιβάλλον για ένα σπίτι που βρίσκεται σε μια κοσμοπολίτικη πόλη όπως η Κολωνία.

Terrace Bedroom-Warm-Details White-Details Beautiful-Interior1

Το εσωτερικό είναι κομψό και αντισυμβατικό, επιδεικνύοντας μια ποικιλία από στυλ. Μπαρόκ στοιχεία που συναντούν παραμυθένιους χαρακτήρες, ενώ η τέχνη παρουσιάζει μείγμα με εξωτική διακόσμηση με επιρροές από την αραβική κουλτούρα και γενικά εισάγει έναν έθνικ μοντερνισμό που δεν έχουμε ξαναδεί σε αυτή τη μορφή.

Penthouse-Apartment-Interior-Details Small-Table Interior-Details11

 Παρά το πλεόνασμα των στοιχείων, το ρετιρέ στην Κολωνία φαίνεται αρκετά ζεστό και φιλόξενο, χωρίς οι κάτοικοί του να ασφυκτιούν σε έναν παραγεμισμένο χώρο. Βασικά μπορεί να σας εμπνεύσει οποιοδήποτε σημείο του. Υπάρχει μια μικρή γωνιά αφιερωμένη για την ανάγνωση, ζεστά φώτα και απρόσμενα ειδώλια διάσπαρτα σε όλο τους χώρους διαβίωσης, υπενθυμίζοντάς σας την παιδική ηλικία και ενισχύοντας τη δημιουργική σας διάθεση.

 ΠΗΓΗ:viewdeco.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.